icon

Magnetická rezonancia mozgu v Martine: Čo očakávať?

6. feb 2025

Ideme do Martina na magneticku odporucil nás neurolog .
Ako dlho ste boli v nemocnici .išli ste deň predtým ak ste boli z ďaleka my sme z Ružomberka.
Môžem byť s dcerou na izbe .dakujemza rady

deti95060810
6. feb 2025

mali sme prísť ráno a okolo obeda pustili nás domov.

fifnik
6. feb 2025

Dobrý deň, my sme tiež dostali doporučenie na konci januára od urológa na magnetickú do MT, vraveli mi ze sa mi ozvu, zatiaľ mi len prišla sms na marec na anesteziologicke vysetrenie

autor
8. feb 2025

@fifnik nám povedal neurolog že ny príde email to sme boli 23.1 zatiaľ čakáme ani sms nám neprišla na anestéziológicke vyšetrenie

1mina
8. feb 2025

Len si dajte pozor aby bola úplne zdravá. Ja som šla skoro po roku (dva krát prelozeny termín), pýtala som sa deň predtým v škôlke či nekaslal nič, že nie že vyzerá úplne zdravý. Ráno som mu zmerala teplotu, všetko ok, šli sme skoro 2 hodiny do Nitry, tam hodina na príjme, konečne sme šli dnu, a tada že on má červené hrdlo dovidenia 😂 ale syn nevie zas dobre povedať že ho boli tvrdil že neboli, takže čo narobíme

fifnik
8. feb 2025

Aj my sme boli presne 23.1. na urologii v Martine, mne zas povedali ze nám sestrička zavolá, neviem ale ani kde ma človek volať, aby dostal nejaké info

autor
23. máj 2025
@fifnik

Dobrý deň, my sme tiež dostali doporučenie na konci januára od urológa na magnetickú do MT, vraveli mi ze sa mi ozvu, zatiaľ mi len prišla sms na marec na anesteziologicke vysetrenie

@fifnik prišiel ti už email na magneticku rezonanciu mne zatiaľ nie už je to 4 mesiace

fifnik
23. aug 2025
@anonym_autor

@fifnik prišiel ti už email na magneticku rezonanciu mne zatiaľ nie už je to 4 mesiace

@anonym_autor moja odpoveď už asi nebude aktuálna...mne volala sestrička asi tri týždne pred termínom a dala mi inštrukcie, boli sme na tej magnetickej ešte v marci...a vám sa teda už ozvali? Prišiel nakoniec mail?

autor
31. aug 2025
@fifnik

@anonym_autor moja odpoveď už asi nebude aktuálna...mne volala sestrička asi tri týždne pred termínom a dala mi inštrukcie, boli sme na tej magnetickej ešte v marci...a vám sa teda už ozvali? Prišiel nakoniec mail?

@fifnik ano uz my prišiel email ideme zajtra

fifnik
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Držim vám palce ✊️

autor
31. aug 2025
@fifnik

@anonym_autor Držim vám palce ✊️

@fifnik ďakujem dúfam ze vsetko bude v poriadku

autor
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vieš prosim ta ak si z okresu martin kde si môžem vyzdvihnúť CD niekde pri klientskom centre kde neviem presne

fifnik
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vieš prosim ta ak si z okresu martin kde si môžem vyzdvihnúť CD niekde pri klientskom centre kde neviem presne

@anonym_autor my sme dostali výsledky keď nás prepustili z oddelenia, z MT nie som, ale klientske centrum je ako je klinika transplantacnej chirurgie, taka najkrajšia budova (broskynova, marhuľová) po pravej pravej strane ako sa vchadza na parkovisko

autor
2. sep 2025
@fifnik

@anonym_autor my sme dostali výsledky keď nás prepustili z oddelenia, z MT nie som, ale klientske centrum je ako je klinika transplantacnej chirurgie, taka najkrajšia budova (broskynova, marhuľová) po pravej pravej strane ako sa vchadza na parkovisko

@fifnik my potrebujeme CD z magnetickej preto sa pytam ze kde si môžem vyzdvihnúť dostali sme správu len my potrebujeme CD kolko je poplatok za CD

autor
2. sep 2025
@fifnik

@fifnik vedľa klientskeho centra transparencnej klinike prosim ta kde tam presne .ktorý je to pavilon