MUDr. Grochal - počet sprevádzajúcich osôb
Ahojte baby kolko osob moze ist so mnou ku grochalovi? Ja muz a chce ist aj moja mama ale ked sa dozvedela aj svokra tak chce aj ona 🙈
@zuzanka.zuzu jasne ze tam ma kresielka a stolicky pre sprevadzajuce osoby, ked na tom zarobi este nieco navyse , lebo vsak jemu je to jedno ci je tam len zena sama alebo s polkou familie, tak ci tak si tu robotu urobi
Jemu je to jedno. Ked som bola ja, bola tam s jednou maminkou cela osadka, z toho polovica zial chora 🙉 ale neriesil nic. Moj muz bol v tom case tiez prechoreny, ale ostal doma, lebo mi bolo blbe ho tahat medzi tehotne zeny... keby som vedela, ze inym to je jedno, neriesila by som uz ani ja. Takze ich smelo ber, je pekne, ze sa tak zaujimaju.
No autorka, sranda bokom. Ono to teraz moze vyzerat milo, ale aby z toho este nebolo peklo v rodine. Aby sa mama a svokra este nezacali predbiehat, ktora kupi krajsiu postielku, ktora kupi krajsi kocik, ktora bude kocikovat prva, ktora... Trochu si na to dohliadni a vcas urob poriadky.
@beata_k nieeee boze moja svokra ma 70 rokov nieje to moderna svokra je stara mam ju rada vychadzame spolu, je chora vobec sa do nas nestara ..len bolo to myslene tak ze chcela ist aj ona (z jej pohladu brane ak by sa nedozila)aby aspon videla ..😢 mozno keby som ten pridpevok napisala inak tak tu pobiektore nie ty nepisu take sproste komentare ..ma to teraz mrzi ze sa z toho spravilo to ze mam svokru co sa do vsetkeho stara ale pravda je opak ..niekedy o nej neviem mesiace pokial jej nezavolame ..a teraz ked toto pisem chcem ju tam este viac … 🥹
Nerozumiem zeny, kde sa vo Vas vsetka tato paranoja a zloba berie... Keby sa aj svokra do nich stara, otazka bola predsa uplne o niecom inom, ze vy hned vydedukuje nejaku hovadinu, skor hovori o tom, ze asi mate vy nejaky problem, nie ona.
@batwoman ďakujem ❤️🙏🏻 normalne mi prislo do placu ked si predstavim ako sa za nas modlila stale aby sa nam konecne podarilo ..a aka bola stastna ked sme jej povedali ze som tehotna.. nic uz sa k tejto teme vyjadrovat nebudem dakujem za komentare ktore napisali normalnu odpoved ze mozu ist viacere .. a ak jej to zdravotny stav dovoli vezmem ju aj v 30 tt .. majte sa
Dobre, dobre.🙂 Ja som to v zlom nemyslela, ale prislo mi to take. "Ked ty, tak aj ja"
Pridávam sa do témy, ja idem ku Grochalovi v stredu, nevie mi niekto povedať či okrem manžela môžu ísť so mnou aj deti 10r. a 12r.? Či iba dospelí? Čakáme dvojičky a veľmi ich chcú vidieť. A dúfame že sa konečne aj pohlavie dozvieme. Budem v 20tt, tak predpokladám že bude robiť sono iba cez brucho.
@marka20 môžu jasne 🙂 ja síce iné detičky nemám ale predo mnou bola rodina s asi 3 ročným chlapčekom a bez problémov
@lucia13022023 ďakujem 😊
Prosím Vás, dá sa u doktora Grochala platiť aj kartou ? 😊

@kniha24 ano, svokru závidím, uhadla si.