icon

MUDr. Grochal - priebeh vyšetrenia

28. feb 2023

Ahojte, tento týždeň sa chystám k doktorovi na prvotrimestrálny skríning a zaujímalo by ma ako to prebieha.
Viem že mi stačí tehotenská knižka ale síce možno pre niekoho blbé otázky ale radšej sa spýtam.
Ako to tam vyzerá? Je to také klasické Ako u doktora že najprv k sestričke a až potom k doktorovi?
Ako je to aj s prezliekanim?Niekde som čítala že netreba sa ani prezliekať ani prezúvať ale to mi nepríde moc hygienické a taktiež ak treba robiť sono zospodu tak čo sa budem tam na lehatku rýchlo vyzliekať z riflí?
A keď mám aj doprovod tak ide rovno so mnou už k sestričke alebo čaká vonku až kým sa nepresuniem k doktorovi?
Je potrebné rúško alebo respirátor?
No a taká blbosť na záver ale je lepšie mať plný mechúr aby bolo všetko dobre vidieť? Áno aj to už som tu čítala😀

Viem že sa niekto bude chytať za hlavu že ake otázky ale nechcem trapošiť😀

Strana
z2
ameema
28. feb 2023

@babulkomale úplne odveci... Ak nemáte čo napísať nepíšte nič 🤔. Pani je očividne prvorodička bez skúseností... Ja som sa tiež nevedela dočkať čo kde a ako sa bude robiť... Na druhje strane som chcela byť na všetko pripravená... Ak vám prišla tato téma zbytočná proste ju preskočte...

autor
28. feb 2023

@mamaaja82
@floki1994
@mamaaja82
@andrea_r016 baby tak toto mi odpísali. Takže nechápem niektoré tie vaše ceny čo vám dali..čiže za sono v prvom trimestri 90€+5€ doprovod +5€ foto

trendyy
28. feb 2023

Ja som si brala usb ale v20 tt a v 30tt skor to nema vyznam... tam mi porobil pekne foto dcerky...2,5 roku dozadu .
Je super mily nemaj stres.
Ja som bola aj v 12tt ale to ma utesilo hlavne ze vsetko rastie ako ma ... este ani pohlavie nepovedal...az v 20tt ....
Platila som hotovostou

floki1994
28. feb 2023

Dakujeme 🙂

bubik_27
28. feb 2023

Platba len v hotovosti, inak za mňa sestrička aj lekár veľmi milí (sestrička aj v ambulancii aj na telefóne). Nič špeciálne netreba, sono mi robil cez brucho, nemusela som sa ani prezliekať. Ak nie je bábo dobre otočené pošle poprechádzať sa - mne sa osvedčilo mať niečo sladké so sebou, aby sa krpec "rozhýbal". Keď sa nepodarila pekná fotka, tak som ju dostala bez platenia. Inak sono 95, ako písali vyššie. Držím palce, nech je všetko v poriadku. 😊

sazumak
28. feb 2023

@bubik_27 Ja som tam bola pri tretej dcérke 2x, aj som sa prechádzala nonstop a ani raz sa nepodarila ani fotka, ani video. Tiež mi dal jednu takú rozmazanú len tak do ruky, neplatila som za ňu. To len, že väčšina mamičiek sa teší a ide tam aj kvôli tomu, že budú mať pamiatku a nemusí to vyjsť, že? 🙂 Na tej chodbe sa nás prechádzalo dosť veľa, aj po schodoch sme behali a nič 🙂 Ale doktor je super a hlavné je, že je bábo v poriadku ❤

ann092
1. mar 2023

Majú tam paravan so stoličkou vo vnútri už u lekára kde sa mozes zložiť a majú tam aj plachty ktorú si dáš okolo pásu, ak by robil sono zo spodu

bubik_27
1. mar 2023

@sazumak presne tak, ja som fotku brala len ako možný bonus, že ak sa podarí budem rada. Išlo mi hlavne o to zistiť, či je bábo v poriadku. No a ona veľmi nechcela spolupracovať, vytŕčala riťku alebo ručička pred tvárou 😂

floki1994
7. mar 2023

Tak ja to už mam za sebou 🙂 doktor aj sestricka velmi zlatí 🙂 vysvetli vsetko pekne..pozeral len cez brucho ale keby bolo treba je sa tam kde prezliect 🙂 cena 95e sono+5e doprovod +5e fotka 🙂 drzim palce kocky 🙂

autor
7. mar 2023

@floki1994 ja som nevedela nájsť túto konverzáciu. A čo všetko v poriadku? 🙂 pohlavie už viete ?🙂

floki1994
7. mar 2023

Áno našťastie všetko ok 🙏 a pohlavie mi povedal ako prvu vec, že naisto chlapček 😊🥰

mamaaja82
7. mar 2023

@floki1994 tak ja neviem ja som tam bola a teda ta starsia pani s tmavymi vlasmi mala zas nejaku blbu naladu,dceru mi vyhodila z dveri ked som jej sla dat knizku som nechapala.No nastastie tam uz nemusime ist.

floki1994
7. mar 2023

@mamaaja82 netušim 🙂 my sme aj pokecali, zasmiali sa, naozaj prijemna..možno mala vtedy zlý deň ktovie

mamaaja82
7. mar 2023

@floki1994 dve vysetrenia a dva krat jej trafim blby den?

floki1994
7. mar 2023

@mamaaja82 tak ja neviem, možno ste si nesympaticke ...ja mam dobrú skúsenosť a aj xy žien čo som čitala 🙂

Strana
z2