Mudr. Liesnerová v Martine
Viete my poradiť ze kde ma ambulanciu v martine ukazuje my 2 adresy a treba výmenný lístok od detskej

@anonym_autor ten druhý obrázok je správny. My sme boli tam a ano třeba výmenny lístok
@arivederda ako dlho sa caka na objednanie čiže ta druha adresa pri tej lekarni vojdem pomedzi a v tej budove ktoré poschodie na spodu je lekaren
áno ten druhý obr.
tiež sme tam boli.
áno ten druhý obr.
tiež sme tam boli.
@deti95060810 ako ste dlho čakali na termin
@anonym_autor ten druhý obrázok je správny. My sme boli tam a ano třeba výmenny lístok
@arivederda ktoré poschodie ma doktorka ambukanciu na prízemí je lekaren
@arivederda ktoré poschodie ma doktorka ambukanciu na prízemí je lekaren
@anonym_autor platí sa za vysetrenie ked ideme prvýkrát
@arivederda platí sa za vysetrenie
@deti95060810 ako ste dlho čakali na termin
@anonym_autor platí sa za vysetrenie
@anonym_autor platí sa za vysetrenie ked ideme prvýkrát
@anonym_autor nie som si istá. Ale myslím že ano. Lebo ona si ešte rieši zmluvy s poisťovňami ale ako to je teraz neviem 🤷
my sme neplatili.
@anonym_autor nie som si istá. Ale myslím že ano. Lebo ona si ešte rieši zmluvy s poisťovňami ale ako to je teraz neviem 🤷
@arivederda u ma doktorka zmluvy s poisťovňami
Potrebujete výmenný lístok. Za prvé vysetrenie sme platili 40e, ďalšie bude bez doplatku. Zavolala som si na objednananie a dostala som termin o týždeň.
my sme neplatili.
@deti95060810 platili ste pri doktorke liesnerovej ked ste boli prvýkrát
my sme neplatili.
@deti95060810 neplatili ste pri mudr liesnerovej krd ste boli prvýkrát
nie
nie
@deti95060810 stačí aj elektronicky vymenny listok ci papierový alebo je to jedno