MUDr. Miloš Jeseňák - objednanie
Prosím koľko trvalo objednanie sa k tomuto doktorovi a ako sa tam objednáva? Toto co som nasla objednal sa niekto cez takýto systém ? Nieje to podvod?

@luuvr Nemám skúsenosť, ale neskúšali ste priamo cez UNM zavolať a informovať sa? https://www.unm.sk/ambulancia/ambulancia-klinic...
musi ti napisat odporučanie pediater, také zhrnutie , inak sa k nemu nedostatneš, to ti rovno povie sestrička pri objednavani, a aj ked jej vysvetlíš že ti to pediater nechce napisat lebo to nikde nepiše a nevidí dôvod prečo nestačí vymenny listok a ani nevie čo tam má napisat .... nepochodiš, neviem či mala zrovna zly den sestrička ale teda vyletela riadne a dost podpasovo
takže sme ostali bez vyšetrenia, bez ničoho , a neočkovali sme
Ak chces ist sukromne ano da sa...iba utorok ,stredy a piatky 0042143/4203684
Ak chces ist sukromne ano da sa...iba utorok ,stredy a piatky 0042143/4203684
@alenamihal a treba tam teda zavolať a oni ma objednajú? Lebo nerozumiem tomuto ze telefonická konzultácia 230 eur
@alenamihal a treba tam teda zavolať a oni ma objednajú? Lebo nerozumiem tomuto ze telefonická konzultácia 230 eur
@luuvr ano iba volat tie dni ,co som napisala... je tam nova sestricka ,lepsia ako bola ta predtym..oni asi myslia,ze iba telefonicky a je to ako sukromna a nie cez poistovnu..
Prosím Vás, ako je to s MUDr. Jaseňákom ? Hľadám si dobrého imunológa.
Pracuje iba ako súkromný lekár, alebo aj v nemocnici/štátnej ambulancií ? Ak je aj štátny, je dostupný aj pre bežných ľudí- čiže bez platenia poplatkov ?
Prosím Vás, ako je to s MUDr. Jaseňákom ? Hľadám si dobrého imunológa.
Pracuje iba ako súkromný lekár, alebo aj v nemocnici/štátnej ambulancií ? Ak je aj štátny, je dostupný aj pre bežných ľudí- čiže bez platenia poplatkov ?
@snowulienka treba sa informovat vo svojej poistovni či maju zmluvu, ak nie pripadne či je ochota ti čast poplatokov preplatit
aj štátny lekár už vyberá rôzne poplatky , nenavyberáš žial ,niekto ano niekto nie , to že je štátny nie je záruka
aj za objenanie na termin a približnu hodinu by lekar nemal vyberat podla zákona poplatok, aj tak sa vybera
@snowulienka treba sa informovat vo svojej poistovni či maju zmluvu, ak nie pripadne či je ochota ti čast poplatokov preplatit
aj štátny lekár už vyberá rôzne poplatky , nenavyberáš žial ,niekto ano niekto nie , to že je štátny nie je záruka
aj za objenanie na termin a približnu hodinu by lekar nemal vyberat podla zákona poplatok, aj tak sa vybera
@sara07 Ďakujem za odpoveď.
Čítala som niekde, že vraj má zmluvu so všetkými 3 zdr. poisťovňami. Čo sa týka tých poplatkov...je to pravda.
No nič, budem sa pokúšať dovolať tam.

So synom som k nemu chodila, bolo to ale pred2.rokmi, vtedy sa tam dalo dostat len na odporucanie od pediatra, ktory napisal spravu, spatne volali ohladom terminu.