Odporučte dobrú detskú zubárku v okolí Martina
@evuska32 pani doktorka je mladšia, staršia? Ma dobrý prístup a trpezlivosť k deťom? Dakujem
@nelli21 Je to mladá pani doktorka, nebola som u nej na ošetrení, išla som do jej priestorov len na dentálnu hygienu (počas materskej mojej dent. hygieničky) a nevedela som tam trafiť, spýtala som sa mladej dámy ktorá kráčala v blízkosti, bola veľmi milá a ústretová a zistila som, že je to pani doktorka Špighútová.
Ešte som videla dobré recenzie na pani doktorku Móricovú, ktorá má čoskoro ordinovať v Priekope.
Ja chodím k p. doktorovi Gazdačkovi a jeho syn (vo vedľajšej ordinácii) berie tiež aj deti a má veľmi dobrý prístup.
@nelli21 Je to mladá pani doktorka, nebola som u nej na ošetrení, išla som do jej priestorov len na dentálnu hygienu (počas materskej mojej dent. hygieničky) a nevedela som tam trafiť, spýtala som sa mladej dámy ktorá kráčala v blízkosti, bola veľmi milá a ústretová a zistila som, že je to pani doktorka Špighútová.
Ešte som videla dobré recenzie na pani doktorku Móricovú, ktorá má čoskoro ordinovať v Priekope.
Ja chodím k p. doktorovi Gazdačkovi a jeho syn (vo vedľajšej ordinácii) berie tiež aj deti a má veľmi dobrý prístup.
@caramellka Gazdacko je zevraj topka v MT, aspoň teda pre dospelych
@caramellka Gazdacko je zevraj topka v MT, aspoň teda pre dospelych
@nelli21 Ja som sa k p. doktorovi Gazdačkovi dostala na odporúčanie pred rokmi, keď mi moja zubárka chcela vytrhnúť 2 zuby a on mi ich zachránil. Z jeho strany veľmi profesionálny a ľudský prístup. Vtedy ešte jeho syn študoval v zahraničí, neskôr, keď začal pracovať , tiež ma niekoľkokrát.osetroval a tiež naozaj veľmi precízne, ľudsky a profesionálne a v čakárni som videla detičky, ktoré k nemu išli (kým som sa šla k jeho otcovi). Sám má malé dieťa a aj predtým aj k dospelým veľmi trpezlivo pristupoval, tak určite aj o to viac k deťom.

MDDr. Špighútová predtým robila v Medime deti, teraz má vlastnú ambulanciu Langsfeldova 1