icon

Pedopsychiater v Martine

lustigova
9. okt 2020

Dobry den, chcem sa opytat, ci ste so svojimi detickami niekto navstivil detsku psychiatricku p. MUDR. Janu Bullovu v Martine. Ak ano, odporucate?
Dakujem za kazdu odpoved

deti95060810
•
9. okt 2020

áno... super. Berie ešte nových pacientov?

lustigova
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
miska8525
•
16. okt 2020

Dobrý večer,pani dr určite odporúčam,zo synom ju navstevujeme už 2 roky ,je úplne super

pipa23
•
9. nov 2020

@lustigova dobrý deň, už ste boli u dr bullovej?? Ak áno akú máte skúsenosť??? Ďakujem mira

lustigova
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
pipa23
•
9. nov 2020

@lustigova ďakujem velmi pekne .... ja som tiež nechcela hneď lieky ale psychológ pivedal že tiež sú potrebné .... tak hľadám dobrého psychiatra ktorý ti nepokazí .... a počula som o tejto len sme zo zvolena tak hľadám recenzie .... aby som nechodila toľko km nadarmo .... tak Vám veľmi pekne ďakujem za info mira

djeva
•
30. dec 2020

@lustigova Dobrý večer. Môžem sa opýtať s akým problémom ste šli k pani doktorke? Dcéra trpí úzkosťou a zväzujeme návštevu k tejto pani doktorke, ak môžem vedieť rada by som vedel aj aké lieky Vám predpísala. Kľudne ak do IP mi môžete napísať. Ďakujem za každú radu a skúsenosť.

zvedavamt
•
22. júl 2021

Aj nám odporučili Bullovu, ale ta ma tak plno, že minimálne rok nikoho nevezme. Robí len 1 deň v týždni. Koho by ste odporučili? Hrtanek sklamal na plnej čiare.

janickajanicka
•
10. sep 2021

@miska8525 prosim vas ako sa na pani doktorku nakontaktujem? Neviem sa dovolat k nej. Ďakujem ❤️

pipa23
•
23. okt 2021

@janickajanicka ja mám toto číslo a dovolam sa ale iba sestričke doktorka nekomunikuje s rodičmi …. Iba sestra všetko menezuje