Poraďte dobrú pediatričku v MT alebo Vrútkach.
My chodime k dr.Sudickej v Zaturci a som velmi spokojna. Velmi mila doktorka, mala sa jej neboji, je aj dobra odbornicka a dosledna. Ja odporucam, ale ci berie novych pacientov, to neviem
Mankova top... sudicku sme mali odisla som of nej pristup velmi dobry ale niektore veci mi vadili
Chodíme k Sudickej, ale keby bola iná lepšia voľba išli by sme k inej. Jej prístup sa mi nepáči a odbornosť, no niektoré postupy a zľahčovanie mi neprídu až také super.
@dadulkaf presne aj to
@deti95060810 ok, ďakujem
Maňkova je vyborna ... Ja sama ju mam aj moje deti ... Aj v inych veciach super
Ja má pani doktorku Sudicku už veľa rokov, chodím k nej so 4 deťmi a nedám na ňu dopustiť. Zo začiatku som si musela na ňu zvykať, ale je veľký odborník a so všetkým nám pomohla. Nedáva hneď antibiotiká ale skúša najskôr ísť cez domácu liečbu, ale keď vidí ,že je väčší problém , v pohode dá aj antibiotiká, väčšinou ich aj hneď predpíše ale dá na teba či chces ešte chvíľu počkať , lebo pri vírusových ochoreniach to možno netreba. Mali sme aj vážnejšie zdravotné problémy a vedela nas hneď nasmerovať ku odborníkovi.
Takže naozaj vrelo odporúčam ale je pravda že má veľa pacientov , ale väčšinou ta objedná telefonicky na určitú hodinu,keď je ale obdobie chripom, je pravda že čakáš niekedy aj hodinu....
Raz bol dokonca môj brat s deťmi na pohotovosti, keď boli u nás na návšteve a nevedel si ju vynachváliť. A to bol pri nej raz .
Ale ako hovorí 7Miriam77. sto ľudí sto chutí...
Držím palce pri vybere

napíš do skupiny MT.... žienky ti aj môžu napísať celý zoznam super pediatrov, len otázne je či tí pediatri berú aj nových pacientov....😉
V Mt je dosť zlá situácia ohľadom pediatrov - niektorí zomreli, niektorí išli do penzie....