icon

Pôrodnica v Martine

21. feb 2026

Dobry den. Su tu zeny, ktore rodili v Martine? Na internete som nasla, ze v tomto meste pustia zenu s dietatom po 24 hodinach domov ak chce. Ale musi este prist kazdy den na nejake vysetrenia s dietatkom. Je to naozaj pravda? Velmi rada by som isla rodit do tohto mesta ak to je pravda.

domka222
22. feb 2026

Však si tam zavolaj. Ani raz som nevyužila túto možnosť,aj keď som o nej vedela. Každé ráno by sa mi fakt nechcelo trepať s novorodencom a ja ubolená naspäť do pôrodnice. A ešte ak dostane silnejšiu žltačku, tak by si ho tam musela nechať. Podľa mňa prvé hodiny života je lepšie mať dieťa pod stálym dozorom lekárov. Tak isto aj u teba môžu nastať komplikácie.

autor
22. feb 2026
@domka222

Však si tam zavolaj. Ani raz som nevyužila túto možnosť,aj keď som o nej vedela. Každé ráno by sa mi fakt nechcelo trepať s novorodencom a ja ubolená naspäť do pôrodnice. A ešte ak dostane silnejšiu žltačku, tak by si ho tam musela nechať. Podľa mňa prvé hodiny života je lepšie mať dieťa pod stálym dozorom lekárov. Tak isto aj u teba môžu nastať komplikácie.

@domka222 Dakujem, ale ja som sa nepytala na tvoj nazor. Pytala som sa, ci naozaj je v Martine taka moznost. Treba sa naucit citat s porozumenim a odpovedat k veci.

domka222
22. feb 2026
@anonym_autor

@domka222 Dakujem, ale ja som sa nepytala na tvoj nazor. Pytala som sa, ci naozaj je v Martine taka moznost. Treba sa naucit citat s porozumenim a odpovedat k veci.

@anonym_autor však som ti odpovedala k veci,zavolaj si tam a oni ti všetko povedia.

autor
22. feb 2026
@domka222

@anonym_autor však som ti odpovedala k veci,zavolaj si tam a oni ti všetko povedia.

@domka222 Este som len na zaciatku tehotenstva, tak hladam info na nete od zien, ktore tuto moznost vyuzili (ak naozaj je v Martine tato moznost). Ak ti to vadi roluj dalej. Na zavolanie mam vela casu. Pekny den ti zelam.

anonym_270acc
22. feb 2026

@anonym_autor ja som bola rodiť v Frýdek-Místek práve kvôli možnosti ambulantneho pôrodu. Všetky ostatné vyšetrenia sme si porobili na Slovensku.