Práca v nemocnici UNM Martin
Ahojte, zvažujem prácu v UNM u Vás v Martine, pri prezeraní pracovných ponúk priamo na stránke som si všimla, že na interné je náborový príspevok 5000eur a napr na ARO je len 1000eur. Prečo to tak je? viem, že na interné stále niekoho hľadajú, a ešte ma zaujíma ako sa robí na jednozmennú prevádzku či od 7-15hod alebo je to dlhšie? A aké sú podmienky na vyplatenie toho náborového príplatku. A na obedy sa musí chodiť iba v rámci UNM či môžem dostať aj stravné lístky. DAKUJEM
Pochybujem,nikdy mi nič nepreplatili
@kniha24 super ďakujem za tip lebo čo som nasla tak väčšinou po 30€ - 40€
Pre mna je tiež 20€ dosť veď skúste sa spýtať v sklade unm či niečo nemajú
Keď tak nejaké tričko kúpiť to vyjde lacnejšie ....
Veď áno tak idem robiť tričká pokupit 😀
@kniha24 dávam TIP na tričká a nohavice pracovné v Campe je obchod s pracovným oblečením aj pre zdravoťákov
Ceny sú tam prosím ta ake
Ďakujem ja zas dávam tip na pracovné odevy smerom von z Martina po ľavej strane. Kúpila som si tam tričká za pár susnov 😅 aj nohavice,majú toho kadeco
A kde presne sa tam? To je v kosutoch?
Dievčatá prosím stačí do nemocnice vyštudovať 2.roc pomaturitne štúdium praktická sestra?Strešnú som mala úplne iné zameranie.Dakujem
@badimeria myslím, že snáď áno ale radšej si zavolajte
@kstanka tričká po 5€ tuším nohavice neviem a mali tam aj niečo z medical uniform cherokee a take tie obrázkové košele, aj saty majú
Ďakujem, pôjdem pozrieť
A z platu sa strháva strava v nemocnici? Dievčatá
@petulka2021 áno
Koľko to vychádza prosím? Na den

No pre mňa 20 eur aj dosť,keď tych košieľ potrebuje človek min.5 plus nohavice. Pod ľadovou v protetike