Predoperačné vyšetrenia
Ahojte, daju sa predoperacne vyšetrenia urobiť aj v inej nemocnici, či musia byť len v Martine?
@ivka21 Nebola som na MRI, ale pred štyrmi mesiacmi na operácii v UNM, pričom predoperačné - odbery, EKG, atď. mi urobil môj obvodný lekár (ktorý je zároveň aj internista), dal mi výmenný lístok na RTG hrudníka a s jeho správou a výsledkami som išla na ARO vyšetrenie do UNM.
Rovnako to mala dcéra, keď bola v MT dvakrát na operácii (len teda gro riešila pediatrička; operovali ju v 1. a 5.r.).
@ivka21 ahoj, ja tak isto ako caramellka
@ivka21 predoperacne ti spraví obvodný, a ak tak ta pošle ku internistovi a nakoniec je ARO, to je v nemocnici alebo bývajú aj anestéziológovia, čo majú ambulanciu ...v Martine bohužiaľ taky nie je
Ja som sa chcela vyhnut anesteziologickemu vysetreniu v nemocnici, tak som nasla spolocnost are, s.r.o.
Volala som, pisala, ale neodpovedali
Nakoniec som bola na anesteziologickom 3x v nemocnici a bolo to ok
Neskor uz po operaciach sa mi z tej spolicnosti ozvali, ale uz som vysetrenie nepotrebovala
Tak nakoniec predoperačné urobia tu v Trstenej ale na posúdenie musíme do Martina. Chcela som sa vyhnúť dvom cestám ale tak....ďakujem za rady❤️

@ivka21 predoperacne si mozes dat spravit kdekolvek... zaverom byva anesteziologicke zhodnotenie vysledkov a to som bola v nemocnici kde ma operovali