icon

S ktorým gynekológom ste spokojné v Martine?

romik39
30. sep 2022

Ahojte chcem sa opýtať s ktorým gynekológom v mt ste najviac spokojne ? Chcem odísť od dr sestinu. Ďakujem

lucinka62
30. sep 2022

@romik39 aj ty ho máš? A prečo chceš odísť ak to nie je tajné? 😊

7miriam77
30. sep 2022

Dr.Gatova...no asi neberie novych pacientov, skus zavolat

lorin29
30. sep 2022

@7miriam77 neberie bola som tam nedávno

veronkaska
30. sep 2022

@romik39 je síce v Tepliciach,ale za mňa je Kristína Biskupská super doktorka 👌

romik39
autor
30. sep 2022

@veronkaska od nej som odišla .

romik39
autor
30. sep 2022

@lucinka62 nie je to tajne . Nie som s ním spokojná po stránke ošetrovateľskej a prístup no celé zle. Len som v 30 tt tak neviem či to ešte nejako dokopem a počkám na bottovu nejako koncom roka vraj tam má byt gyn .

veronkaska
30. sep 2022

@romik39 neviem,či ťa bude chcieť nejaký gynekológ zobrať,keď si tehu. Musíš asi vydržať do pôrodu a potom to poriešiť.

lucinka62
30. sep 2022

@romik39 aha jasne no nie si jedina koho som počula že nie je spokojná, bottova moze byť su tam ozaj dobrý dr čo som počula, len si trošku pohni aby ešte brali nových, ja som skúšala Gaťovú ale neúspešne lebo nové ženy neberie len mlade dievčatá qj to neviem či ešte, kde ja budem potom dcére zháňať uvidím, každopádne držím ✊ skús prestúpiť čo najskôr teda 😊 daj mi potom vedieť ako si dopadla

lucinka62
30. sep 2022

Jaj zle som prečítala prepáč, teraz vidim ze tam gyn ešte nie je aha skús ešte Košúty zdr. stredisko

romik39
autor
30. sep 2022

@lucinka62 už asi naozaj vydržím do porodu nejako dúfam v zdraví . Lebo stále niečo a riešim si to sama po svojej osi len tiež sa to nedá stále 🥹 a pocula som že robí veľké problémy keď od neho niekto odchádza . Aj tuto to písali baby .

romik39
autor
30. sep 2022

@veronkaska áno musím dúfam že to dáme

veronkaska
30. sep 2022

@romik39 a prečo si odišla od Biskupskej?

deti95060810
30. sep 2022

Od toho nepodareného chlapa chcem odísť aj ja...Bola som tam len raz a nikdy viac. škoda predch. lekárky. Čakám kde napíšete niekoho normálneho...

lucinka62
30. sep 2022

@romik39 fuha robí problémy? 😬 to mi ani nehovor ,je tu kdesi taka téma o tom?idem pozriet

juliasleziakova
30. sep 2022

Idem sa opýtať aj ja, ja som zapísaná u dr. Krivušovej Lackovej, no nebola som tam už cca 9 rokov, neviete aká je teraz, lebo som čítala recenzie, že stracvh a hrôza, nechodí niektorá z vás k nej ? :D ..

lucinka62
30. sep 2022

@romik39 este ma napadlo do Heliosu sa opýtať dr. Krajkovič je uplne super za opýtanie nič nedáš

lorin29
30. sep 2022

@lucinka62 v kosutoch Trnovsku? V žiadnom prípade neodporúčam.... Ak teda myslíš tu

lucinka62
30. sep 2022

@lorin29 vies co neviem ktorá tam je ale ak vravíš že celé zle tak nič, ono je tazko zohnat ozaj dobreho dr v dnešnej dobe ,len dúfam že nájdete žienky, skusim este pogooglit ale keďže nepoznám tak ťažko poradím no

romik39
autor
30. sep 2022

@lucinka62 do heliosu chodím aspoň raz za mesiac na sono . Ale 40€ je tiež nie žiadna výhra každý mesiac teda podľa trimestra ale aspoň mi čosi povedia . On ? Pohlavie mi nepovedal , všetko je okay , keď mu poviem že mi tvrdne brucho minimálne 20 krát že to isto nie lebo to by som už porodila no hrozný človek a dnes mi kamoska poslala diskusiu dokonca aj noviny ho riešili . A čakám na tu bottovu čo tam bude za gynekológ že už čakajú na doktora . Dala som tam aj malej budúcu doktorku . Veľmi dobre recenzie . A to ešte nechcem k nemu chodiť na pasy . Ďalšia vec ktorú neviem ako vyriesim

romik39
autor
30. sep 2022

@lucinka62 určite je kamoska mi to posielala dokonca článok v novinách , ako posiela smsky a kadečo keď človek odíde . Ale toho sa bojím najmenej všetko sa dá vyriešiť len nech človek v klude porodí

klementina9
30. sep 2022

@veronkaska ja som menila lekara v polovici tehu....

veronkaska
30. sep 2022

@klementina9 môže byť,ale hocikto nechce zobrať počas tehu

siskamt
30. sep 2022

Ja chodím k Stanislav Tomáš a je super 👍 robí síce len 3dni ale odborník a aj milý je, myslím že stále berie nové, treba si zavolať. V poliklinike 1

lucinka62
1. okt 2022

@romik39 teda prístup otrasný ostala som zaskočená teraz lebo pri dcére som mala dr Kormanovu ta bola tiez super a malého som mala uz pri Šestinovy ,moje skusenosti čo som mala boly práveže pozitívne ale to su roky dozadu, celé tehotenstvo aj s určením pohlavia cez komunikáciu, soná, pásy ,liečba a dátum pôrodu s odchylkou 2 dni som bola maximalne spokojná, potom ked som chodila s problémami uz bolo horšie to je fakt až do teraz bohužiaľ, neviem čo sa stalo ale teda tiež odchádzam s tým že žiadny problém nikdy nie je 🤔🤨

lenkiss22
1. okt 2022

Ahoj, ja chodím k Mudr. Tomášovi (TOM-GYN) a prestupovala som od iného mimo MT v 28 tt. Nemal problém ma zobrať. Zatiaľ som u neho bola iba raz, tak extra neviem posúdiť či budem dlhodobo spokojná, ale tak nebolo to zlé, také priemerné (robil mi 3. ultravuk).

beatrixx123
18. okt 2022

@romik39 prečo ste od nej šli preč ak mozem vedieť ?