S ktorým gynekológom ste spokojné v Martine?
Ahojte chcem sa opýtať s ktorým gynekológom v mt ste najviac spokojne ? Chcem odísť od dr sestinu. Ďakujem
Dr.Gatova...no asi neberie novych pacientov, skus zavolat
@romik39 je síce v Tepliciach,ale za mňa je Kristína Biskupská super doktorka 👌
@veronkaska od nej som odišla .
@romik39 neviem,či ťa bude chcieť nejaký gynekológ zobrať,keď si tehu. Musíš asi vydržať do pôrodu a potom to poriešiť.
@romik39 aha jasne no nie si jedina koho som počula že nie je spokojná, bottova moze byť su tam ozaj dobrý dr čo som počula, len si trošku pohni aby ešte brali nových, ja som skúšala Gaťovú ale neúspešne lebo nové ženy neberie len mlade dievčatá qj to neviem či ešte, kde ja budem potom dcére zháňať uvidím, každopádne držím ✊ skús prestúpiť čo najskôr teda 😊 daj mi potom vedieť ako si dopadla
Jaj zle som prečítala prepáč, teraz vidim ze tam gyn ešte nie je aha skús ešte Košúty zdr. stredisko
@veronkaska áno musím dúfam že to dáme
@romik39 a prečo si odišla od Biskupskej?
Od toho nepodareného chlapa chcem odísť aj ja...Bola som tam len raz a nikdy viac. škoda predch. lekárky. Čakám kde napíšete niekoho normálneho...
Idem sa opýtať aj ja, ja som zapísaná u dr. Krivušovej Lackovej, no nebola som tam už cca 9 rokov, neviete aká je teraz, lebo som čítala recenzie, že stracvh a hrôza, nechodí niektorá z vás k nej ? :D ..
@lucinka62 do heliosu chodím aspoň raz za mesiac na sono . Ale 40€ je tiež nie žiadna výhra každý mesiac teda podľa trimestra ale aspoň mi čosi povedia . On ? Pohlavie mi nepovedal , všetko je okay , keď mu poviem že mi tvrdne brucho minimálne 20 krát že to isto nie lebo to by som už porodila no hrozný človek a dnes mi kamoska poslala diskusiu dokonca aj noviny ho riešili . A čakám na tu bottovu čo tam bude za gynekológ že už čakajú na doktora . Dala som tam aj malej budúcu doktorku . Veľmi dobre recenzie . A to ešte nechcem k nemu chodiť na pasy . Ďalšia vec ktorú neviem ako vyriesim
@veronkaska ja som menila lekara v polovici tehu....
@klementina9 môže byť,ale hocikto nechce zobrať počas tehu
Ja chodím k Stanislav Tomáš a je super 👍 robí síce len 3dni ale odborník a aj milý je, myslím že stále berie nové, treba si zavolať. V poliklinike 1
@romik39 teda prístup otrasný ostala som zaskočená teraz lebo pri dcére som mala dr Kormanovu ta bola tiez super a malého som mala uz pri Šestinovy ,moje skusenosti čo som mala boly práveže pozitívne ale to su roky dozadu, celé tehotenstvo aj s určením pohlavia cez komunikáciu, soná, pásy ,liečba a dátum pôrodu s odchylkou 2 dni som bola maximalne spokojná, potom ked som chodila s problémami uz bolo horšie to je fakt až do teraz bohužiaľ, neviem čo sa stalo ale teda tiež odchádzam s tým že žiadny problém nikdy nie je 🤔🤨
Ahoj, ja chodím k Mudr. Tomášovi (TOM-GYN) a prestupovala som od iného mimo MT v 28 tt. Nemal problém ma zobrať. Zatiaľ som u neho bola iba raz, tak extra neviem posúdiť či budem dlhodobo spokojná, ale tak nebolo to zlé, také priemerné (robil mi 3. ultravuk).
@romik39 prečo ste od nej šli preč ak mozem vedieť ?

@romik39 aj ty ho máš? A prečo chceš odísť ak to nie je tajné? 😊