icon

Skúsenosti s imunológom MUDr. Milošom Jeseňákom v Martine

14. apr 2025

Dobry den, ma niekto osobnu skusenost? Ako prebieha vysetrenie, robi si svoje testy/ odbery krvi? Aku liecbu vam predpisal a ci realne dana liecba pomohla.

malaopicka
14. apr 2025

Pán profesor je najvzdelanejší človek v tejto oblasti široko-ďaleko. Takže by som to nechala naňho. Ak nepomôže on, tak už asi nikto.

autor
14. apr 2025

@malaopicka boli ste u neho? no ved prave preto chceme k nemu s malou ist a preto ma zaujima jeho postup, ci je niecim iny ako iny dr v tomto odbore.

sorciera24
14. apr 2025

ja mam osobnu, ale este spred cca. 13tich rokov, mozno je uznavany odbornik (aspon teda na verejnosti), ale co sa tyka vysetrenia a pomoci, za nas nula bodov, neboli sme asi prenho zaujimavy pripad (pre studiu ),a le ak si v ordinacii 45minut a lekar 43 minut tuka a hladi do pocitaca a vystrenie trva 2 minuty a s vysmechom reaguje na iny problem, nez s kt. ste prisli a odbije vas paralenom....tak za mna nie....može mať aj 20titulov....problem sme museli vyriesit aj bez neho....

autor
14. apr 2025

@sorciera24 dakujem za info. Prave preto som sem dala tento dotaz az mam pozitiva aj negativa.