icon

Skúsenosti s objednaním sa na sono v CPR Martin

alezia
9. dec 2025

Ahojte, uz asi 2 tyzdne sa neviem dovolat do Centra prevencie rakoviny, viem ze sa stahovali do Senia, na stranke maju pisane volat medzi 8-11 ale skusam kazdy den a nikto nedviha, pripadne je obsadene a hned ako skonci hovor tak volam a nic. Nemate nahodou certsvu skusenost? Napr kedy volat? Osobne, pisu, ze objednavaju len surne pripady, takze asi nema zmysel tam chodit...

bykaterina
9. dec 2025

maju tam kontakrny formular tak im napis oni ti zavolaju

alezia
autor
9. dec 2025
@bykaterina

@bykaterina Momentalne nie je v prevadzke. Neda sa objednat online uz dlhsie

bykaterina
9. dec 2025
@alezia

@bykaterina Momentalne nie je v prevadzke. Neda sa objednat online uz dlhsie

@alezia no asi preto že neberu nové pacientky. Tak len skúsiť volať a volať.

pokojvdusi9
9. dec 2025

@alezia No vraj nedostali licenciu takze sa budes musiet inam objednat.Moja suseda ide vo februari do Ruzomberka

pokojvdusi9
9. dec 2025
@bykaterina

@bykaterina Katka nemaju licenciu tak 0 bodov

bykaterina
9. dec 2025
@pokojvdusi9

@pokojvdusi9 akú licenciu? Pred 17 novembrom ordinovali a že baby boli už aj v nových priestoroch.
Tesne pred 17 bola ségra osobne na kontrole na sone po operácii.

bykaterina
9. dec 2025
@pokojvdusi9

@pokojvdusi9 Evka mňa už fakt picne ak budem musieť meniť. Ani na stránke nič nemajú, a kurňa však si tam dr priamo z nemocnice. Hlavne že sľubovali na tlačovkach špecializované pracovisko a prd najbližšie v liptovskom hrádku, na Orave a Trenčíne 2. Hlavne že tu veľké guľové

pokojvdusi9
9. dec 2025
@bykaterina

@pokojvdusi9 akú licenciu? Pred 17 novembrom ordinovali a že baby boli už aj v nových priestoroch.
Tesne pred 17 bola ségra osobne na kontrole na sone po operácii.

@bykaterina Neviem Kati Suseda mi vravela ze jej takto povedala gynekologicka a musi ist do RuzomberkaNo ja tiez tam chodim takze vo februari som zvedava

bykaterina
10. dec 2025
@pokojvdusi9

@bykaterina Neviem Kati Suseda mi vravela ze jej takto povedala gynekologicka a musi ist do RuzomberkaNo ja tiez tam chodim takze vo februari som zvedava

@pokojvdusi9 no hadam sa nieco nove dostaneme , mne to vychadza zase na jun tusim sono.

alezia
autor
10. dec 2025
@bykaterina

@alezia no asi preto že neberu nové pacientky. Tak len skúsiť volať a volať.

@bykaterina Ja nie som nova pacientka, chodim pravidelne na kontroly, v sprave z vysetrenia mi vzdy napisu o aky cas sa opat objednat, nikdy som s tým nemala problem, az teraz

alezia
autor
10. dec 2025
@pokojvdusi9

@alezia No vraj nedostali licenciu takze sa budes musiet inam objednat.Moja suseda ide vo februari do Ruzomberka

@pokojvdusi9 Coze to fakt??? Slak ma trafi, uz som raz takto musela ist do BB... Skusim este tento tyzden, ak nie objednam sa inam...

bykaterina
10. dec 2025
@alezia

@bykaterina Ja nie som nova pacientka, chodim pravidelne na kontroly, v sprave z vysetrenia mi vzdy napisu o aky cas sa opat objednat, nikdy som s tým nemala problem, az teraz

@alezia no uz to Evka vysvetlila ze kde je asi problem

kniha24
11. dec 2025

@alezia choďte na sono do senia z boku

alezia
autor
12. dec 2025
@kniha24

@alezia choďte na sono do senia z boku

@kniha24 Neviem ci ma tam zoberu. Naposledy som musela ísť do BB. Ale skusim sa opytat.

kniha24
12. dec 2025
@alezia

@kniha24 Neviem ci ma tam zoberu. Naposledy som musela ísť do BB. Ale skusim sa opytat.

@alezia skúste ja som bola v lete tak neviem ako to teraz funguje