Skúsenosti s objednaním sa na sono v CPR Martin
Ahojte, uz asi 2 tyzdne sa neviem dovolat do Centra prevencie rakoviny, viem ze sa stahovali do Senia, na stranke maju pisane volat medzi 8-11 ale skusam kazdy den a nikto nedviha, pripadne je obsadene a hned ako skonci hovor tak volam a nic. Nemate nahodou certsvu skusenost? Napr kedy volat? Osobne, pisu, ze objednavaju len surne pripady, takze asi nema zmysel tam chodit...
maju tam kontakrny formular tak im napis oni ti zavolaju
@bykaterina Momentalne nie je v prevadzke. Neda sa objednat online uz dlhsie
@bykaterina Momentalne nie je v prevadzke. Neda sa objednat online uz dlhsie
@alezia no asi preto že neberu nové pacientky. Tak len skúsiť volať a volať.
@alezia No vraj nedostali licenciu takze sa budes musiet inam objednat.Moja suseda ide vo februari do Ruzomberka
@bykaterina Katka nemaju licenciu tak 0 bodov
@pokojvdusi9 akú licenciu? Pred 17 novembrom ordinovali a že baby boli už aj v nových priestoroch.
Tesne pred 17 bola ségra osobne na kontrole na sone po operácii.
@pokojvdusi9 Evka mňa už fakt picne ak budem musieť meniť. Ani na stránke nič nemajú, a kurňa však si tam dr priamo z nemocnice. Hlavne že sľubovali na tlačovkach špecializované pracovisko a prd najbližšie v liptovskom hrádku, na Orave a Trenčíne 2. Hlavne že tu veľké guľové
@pokojvdusi9 akú licenciu? Pred 17 novembrom ordinovali a že baby boli už aj v nových priestoroch.
Tesne pred 17 bola ségra osobne na kontrole na sone po operácii.
@bykaterina Neviem Kati Suseda mi vravela ze jej takto povedala gynekologicka a musi ist do RuzomberkaNo ja tiez tam chodim takze vo februari som zvedava
@bykaterina Neviem Kati Suseda mi vravela ze jej takto povedala gynekologicka a musi ist do RuzomberkaNo ja tiez tam chodim takze vo februari som zvedava
@pokojvdusi9 no hadam sa nieco nove dostaneme , mne to vychadza zase na jun tusim sono.
@alezia no asi preto že neberu nové pacientky. Tak len skúsiť volať a volať.
@bykaterina Ja nie som nova pacientka, chodim pravidelne na kontroly, v sprave z vysetrenia mi vzdy napisu o aky cas sa opat objednat, nikdy som s tým nemala problem, az teraz
@alezia No vraj nedostali licenciu takze sa budes musiet inam objednat.Moja suseda ide vo februari do Ruzomberka
@pokojvdusi9 Coze to fakt??? Slak ma trafi, uz som raz takto musela ist do BB... Skusim este tento tyzden, ak nie objednam sa inam...
@bykaterina Ja nie som nova pacientka, chodim pravidelne na kontroly, v sprave z vysetrenia mi vzdy napisu o aky cas sa opat objednat, nikdy som s tým nemala problem, az teraz
@alezia no uz to Evka vysvetlila ze kde je asi problem