icon

Skúsenosti s operáciou na detskej chirurgii v Martine?

kakavenko
9. apr 2026

Dobrý večer, boli ste s dieťaťom na operácii na detskej chirurgii v Martine,?
Za aký čas vás objednali,?
Ďakujem.

nelli21
14. apr 2026

@kakavenko áno cca pred 3r a bolo všetko v poriadku, dieťa malo vtedy 2r.

zanet266
15. apr 2026

@kakavenko podľa toho na akej operácii????

weronika171717
15. apr 2026

O akú operáciu ide?

kakavenko
autor
24. apr 2026

Močovej rúry

nelli21
24. apr 2026
@kakavenko

Močovej rúry

@kakavenko koľko ročné dieťa a aké potiaze ma? Nemôže cikat poriadne? Hypospadia?

kakavenko
autor
25. apr 2026
@nelli21

@kakavenko koľko ročné dieťa a aké potiaze ma? Nemôže cikat poriadne? Hypospadia?

@nelli21 17 rokov, chodí stále cikať, nepomohli ani tablety na hyperaktivny mocovy mechúr, tak pod anestezou jej idú pozrieť močovýcesty,ruru a roztiahnuť, lebo ma slabý prúd moču a po vycikani jej zostava časť v mocovom mechure

nelli21
26. apr 2026
@kakavenko

@nelli21 17 rokov, chodí stále cikať, nepomohli ani tablety na hyperaktivny mocovy mechúr, tak pod anestezou jej idú pozrieť močovýcesty,ruru a roztiahnuť, lebo ma slabý prúd moču a po vycikani jej zostava časť v mocovom mechure

@kakavenko jaaj moja,tak držím palce, my sme boli na operáciu keď mala dcéra 2r, celkovo oddelenie bolo fajn všetko, akurát ráno to čakanie podľa poradovnika, snáď ju vezmú medzi prvými, je to predsa menší zakrok

kakavenko
autor
27. apr 2026
@nelli21

@kakavenko jaaj moja,tak držím palce, my sme boli na operáciu keď mala dcéra 2r, celkovo oddelenie bolo fajn všetko, akurát ráno to čakanie podľa poradovnika, snáď ju vezmú medzi prvými, je to predsa menší zakrok

@nelli21 ďakujem pekne