icon

Skúsenosti s vyšetrením u MUDr. Stanislava Tomáša v Martine?

monicka987
12. máj 2026

Ahojte,. boli ste niektora z vas u tohto pana doktora na vysetreni? Robi to iste vysetrenie co u dr Grochala (ten ma uz plne terminy). Dakujem za odpovede

anonym_f93ecb
12. máj 2026
kristinocka14
13. máj 2026

Dobrý deň, ja som aktuálne 26tt a chodím k p. dok. Tomášovi a neviem aké vyšetrenia robí Grochal lebo som uňho nebola. Ale aj napriek tomu že máme NIFTY testy s negatívnym výsledkom všetky ultrazvuky aj skríningy nám robil poctivo.

monicka987
autor
14. máj 2026
@kristinocka14

Dobrý deň, ja som aktuálne 26tt a chodím k p. dok. Tomášovi a neviem aké vyšetrenia robí Grochal lebo som uňho nebola. Ale aj napriek tomu že máme NIFTY testy s negatívnym výsledkom všetky ultrazvuky aj skríningy nám robil poctivo.

@kristinocka14 dakujem za odpoved, lebo mňa odporúčajú len ku grochalovi A ten ma plno ale príde mi že aj tento pan doktor meria všetky tie hodnoty čo treba , robi aj snímky? Môže ísť so mnou aj priateľ? Dakujem

majkabajka1
15. máj 2026
@monicka987

@kristinocka14 dakujem za odpoved, lebo mňa odporúčajú len ku grochalovi A ten ma plno ale príde mi že aj tento pan doktor meria všetky tie hodnoty čo treba , robi aj snímky? Môže ísť so mnou aj priateľ? Dakujem

@monicka987 ano robi tie iste vysetrenia ale neviem ci aj externym ako dr.Grochal. myslim si ze len svojim pacientkam.. ale.mozno sa mylim, skuste si zavolat.

monicka987
autor
15. máj 2026
@majkabajka1

@monicka987 ano robi tie iste vysetrenia ale neviem ci aj externym ako dr.Grochal. myslim si ze len svojim pacientkam.. ale.mozno sa mylim, skuste si zavolat.

@majkabajka1 dakujem za info.🩵 Práveže čo som citala robi všetkým len musis mať výmenný listok

andrea_r016
20. máj 2026

Ahoj, všetky merania robi aj Višňovský alebo Helios, ale Grochal je špička v tomto, lebo pozrie detailné dieta a vysvetli...ja som tiez bola len u Grochala a k inemu by som nešla..
Chvalabohu ja som sa vždy v predstihu objednávala