Stretnutie mamičiek v Martine: Pridáte sa?
Leto nám pomaličky končí a tak by bolo dobré aby sme sa stretli...
Takže milé "kobylky", čakám na vaše názory 😀 😀 😀
lucxy neblazni len pekne chod ved mozno zlomim zuzu a pride aj ona a co lenka ta ide?? a nicol??? a ostatne???
halo...adiku...ty jedna lamacka...ja fakt nepojdem..teraz som na chate s detmi a od piatku mam zabezpecenych nasich na opatrovanie...takze fakt sa neda ... ved ma poznate...ja som za kazde xmelove stretko...
hmm, vo Vrútkach 😀 😀 😀 😀 od radosti, že niečo organizujem som neudala miesto činu 😀 😀 😀 😅
chmelu zdar...
ozivujem letnu temu, kedze sa uz oteplieva, terasky sa pomalicky zacnu otvarat...
kedy? (ked bude mat niekto chut na pivko)
kde?(to je dufam jasne-Jakub)
kto? (kto chce) ...
dufam, ze sa stretneme 😉 😎 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
...asi ked nam este trosku naprsi...nasnezi...vyjde opat Oscar...zohreje terasky....zaveje letny vetrik...oxladi xmel... 😅
....no parada....ale pri vsetkej pocestnej realite...vidim to na maj/jun....hm??? 😅
...nehovoriac o "organizacii a oxote" osadenstva... 😀 😀
...este ze existuje FB-ryxla posta....a mobily...a moje LASKY z najxladnejsej casti v MT 😉 😵
no tak kedy dame nejake stretko. Dajte nejaky termin. Ja by som aj dnes u Jakuba, ale vykaslali ste sa na mna , tak nech sa konacne po dlhej zime vidime, sa pekne pridavajte 😉
no abet ja pojdem hocikedy ved vies zeby som sla aj vcera ale coby sme tam robili len my dve xixixixixi
adiku, by sme pili a jedddliiii 😀
Ale nemal by nas kto hodit domov, tak musime zrealizovat, ked nas bude viac, aby nas mal kto odniest 😀

to fakt , nejde sa nikde???zuzu , adiku??? 😒 😒 😒 😒 😒