Vyšetrenia u MUDr. Grochala po inom skríningu
Ahojte, ako to funguje u mudr grocahala? Bola som inde na prvotrimestralny skrining, kde bolo vsetko v poriadku. V 16tt ma moj gynekolog podozrenie na jednu vyvojovu chybu. Da sa ist ku grochalovi, ak som prvotrimestralny skrining absolvovala inde a som tam objednana aj na skrining v druhom trimestri?
Zaplatíš si a môžeš ísť kdekoľvek.
@pribinak uvidi to aj moj gynekolog ze som tam bola? Lebo ked som sa ho na to pytala, odbil ma ze naco tam pojdem ked uz chodim inam
@pribinak uvidi to aj moj gynekolog ze som tam bola? Lebo ked som sa ho na to pytala, odbil ma ze naco tam pojdem ked uz chodim inam
@anonym_autor kde by to videl? ak mu neukazeš spravu. Bola som tak lebo moj nevedel v 26tt určit pohlavie
@anonym_autor kde by to videl? ak mu neukazeš spravu. Bola som tak lebo moj nevedel v 26tt určit pohlavie
@natalia328 tak napriklad moj gynekolog pouziva e-zdravie, pouziva ho aj endokrinologicka a vidi ze ku nej chodim
Ale prosim ta. Tu ide o teba a tvoje dieta. Jasne ze mozes ist na vysetrenie aj ku nemu 🙈
Tak uvidi a co? Mas pravo navstivit aj 5 doktorov, ked si zaplatis. Moj muz, ked riesil zdravotne tazkosti, bol u 3 gastroenterologov.
Tak uvidi a co? Mas pravo navstivit aj 5 doktorov, ked si zaplatis. Moj muz, ked riesil zdravotne tazkosti, bol u 3 gastroenterologov.
@majka99999 a nic… musis byt takato neprijemna?
@majka99999 a nic… musis byt takato neprijemna?
@anonym_autor napísala to úplne normálne môžeš ísť k akémukoľvek doktorovi , každý dr len odporučí ale je na tebe ku akému pôjdeš
@anonym_autor ak by mal moj gyno podozrenie ani by som nevahala a islak druhemu bez ohladu na jeho city. Na velky som chodila k inej doktorke, normalne som mu to povedala a ukazala vysledky od nej. Mala som hranicne hodnoty nosovej kosticky a este sa mi prave na ne gynekolog zameral aby porovnal
@anonym_autor prvý skríning mi robil môj dr ,na druhý sme boli u Grochalu a na tretí som bola u nás v nemocnici
My sme išli nájme kôli tomu že prvá dcéra má vvch na ktorú sa počas tehotenstva neprišlo a preto sme sa báli aby bola aj druhá dcérka ok ...
A mne to sám dr navrhol aby sme tam išli a dali druhú dcérku skontrolovať či je v poriadku..neváhala som ani chvíľku
@anonym_autor ak by mal moj gyno podozrenie ani by som nevahala a islak druhemu bez ohladu na jeho city. Na velky som chodila k inej doktorke, normalne som mu to povedala a ukazala vysledky od nej. Mala som hranicne hodnoty nosovej kosticky a este sa mi prave na ne gynekolog zameral aby porovnal
@anonym_autor ja by som určite išla ..Grochala je podľa mňa top a mne by to nedalo .. držím palce
Určite sa ku Grochalovi objednaj 🙂
Tu ide o zdravie tvojho dieťaťa, o tvoju psychickú pohodu a absolútne sa nezaťažuj myšlienkami na to, že zraniš ego lekára
Ja by som určite ku Grochalovi išla a nikto okrem teba to nemusí vedieť, ak to sama nebudeš chcieť svojmu doktorovi povedať. Vôbec nič na tom nie je, aj keď ju viacerým doktorom pôjdeš po názor
@anonym_autor ja som bola pred rokom, je to zaplatene vysetrenie. Tvoj dr nič neuvidí, ty si ho zaplatíš a dostanes správu... Určite choď.

Zaplatíš si a môžeš ísť kdekoľvek.