icon

Zubná chirurgia v nemocnici v Martine

zita0
9. máj 2021

Prosím vás treba sa objednať či hneď berú podľa poradia ? Ďakujem pekne

nikinkals
9. máj 2021

@zita0 Ahojky, mna vzali hned, s vymennym listkom a antigenovym testom nie starsim ako 24h..

zita0
autor
9. máj 2021

@nikinkals ahoj, ja mám len papier od zubarku s pohotovosti že odporúča návštevu chirurga

nikinkals
9. máj 2021

@zita0 to by malo byt to iste☺️

zita0
autor
9. máj 2021

@nikinkals platila ste niečo alebo je to bezplatné ? Ďakujem pekne

julie19
10. máj 2021

Ahoj, záleží ako to myslíš ... tam prídeš s papierikom a vezmú ta normálne podľa poradia aby si ta prezreli a zhodnotili stav ale na konkrétny chirurgicky zákrok ta objednajú na inokedy (podľa akutnosti a situácie) ... ja som prišla s výmenným lístkom na vybratie neprerezaneho zubu múdrosti, v ten deň mi spravili snímok a pozreli do úst a objednali ma na zákrok o pol roka 🤦‍♀️ O pol roka som prišla aj s pyzamom a urobili zákrok, vzhľadom k “náročnosti” to bola len jednodňová chirurgia a šup domov, ocino tiež tak bol ale to bolo vážnejšie ten tam ležal asi týždeň a robili mu zákrok pod celkovou anestéziou ... inak je to bezplatne ;)

nikinkals
10. máj 2021

@zita0 mne vyberali na pockanie sklovinu-perlu, zalezi od prípadu.... nie nic, zadarmo☺️..

zita0
autor
10. máj 2021

@julie19
@nikinkals no ja mám opuchnute líco zub zlomený zub potrebujem vytiahnuť no som zvedavá čo mi povedia zas také akútne to nemám až na ten opuch

zita0
autor
10. máj 2021

@nikinkals
@julie19 ďakujem pekne

nikinkals
10. máj 2021

@zita0 tak prajem nech ta netrapia a zaraz vyberu.. ak je opuch, je to myslim akutne..

julie19
10. máj 2021

@zita0 tak uvidis, to by mohli vyriešiť skôr, opuch by ich mohol posúriť ... ja som bola bezbolesta a bez problémov len z dlhodobého hľadiska mi zubárka odporučila vybrať zub... takze to nebolo akútne vôbec a dali má na úplne najvzdialenejší termín aké dávali 🤷‍♀️

zita0
autor
10. máj 2021

@nikinkals dúfam že hneď lebo ma picne ďakujem pekne dúfam že to bude hned

zita0
autor
10. máj 2021

@julie19 chápem, ach tie zuby len starosti

zita0
autor
10. máj 2021

@nikinkals
@julie19 oni tam sú stále každý deň ? Musím už zajtra ísť to nevydržím do stredy. Ďakujem

nikinkals
10. máj 2021

@zita0 mali by byt,od 8-12h urcite

nikinkals
10. máj 2021

@zita0 ta objednali na stredu?

zita0
autor
10. máj 2021

@nikinkals nie nie zajtra volala som není som objednaná

nikinkals
10. máj 2021

@zita0 nech ti pomozu co najskor🙏😏

zita0
autor
10. máj 2021

@nikinkals ďakujem pekne 🙏 dúfam že tam nebude toľko ludi

zita0
autor
12. máj 2021

@nikinkals už mám po ani dom tam nemusela ísť našťastie zubár mi to spravil chvala Bohu 🙏🙏🙏

nikinkals
12. máj 2021

@zita0 no super, vela zdravicka 🍀

zita0
autor
14. máj 2021

@nikinkals ďakujem 🙏