icon

Čo to začalo robiť moje 7 týždňové bábätko pri papaní?

7. júl 2021

Maminky, nemáte skúsenosť? Malý je na UM, doteraz nebol problém, má 7 týždňov. Dnes už ale tretí deň vzdy v rovnakom čase takto poobede, sa mi začal po vypití 50ml puciť, mrnčať a nechce ďalej piť a to mi doteraz vypil aj 120ml. Potom je rýchlo hladny, vypije zase cca 50ml a zase sa to opakuje až do vecera. V noci a doobeda je to v pohode. Dávam ho odgrgnútť, všetko ako treba. Kaka tak isto stále, raz denne, niekedy 2x. Neviete čo to môže byť? Ako mu pomôcť?

tehotna40
•
7. júl 2021

Neviem vysvetliť čím to je ale mne toto mala robila tiež, vymenili sme 5 mliek kým jej sadlo. Takze asi len skúšať a držím palce a veľa trpezlivosti.

katkamatka7
•
7. júl 2021

Dozrievanie tráviacej sústavy

zenazaba
•
7. júl 2021

Skus zmenit flasu.

renatavlkova
•
7. júl 2021

Musela si niečo zmeniť,nekupila si iný dudel,možno mu málo tečie,neviem.Ja mám dvoch chlapcov a bohužiaľ som nemala mlieko,obidvaja boli na umelom mliečku.Neviem,možno že už mu to mliečko nechutí,skús ho zmeniť.Ja som dávala France leit a veľká spokojnosť.Chutilo im,pekne po nom prospievali a ani s bruškom nemali problémy.Len trochu viac pribrali možno,ale neskôr to všetko vybehali😘

renatavlkova
•
7. júl 2021

France Lait 🙂

taga
•
7. júl 2021

Neviem co to je, ale mne to robili obaja a boli kojeni 😂 takze za mna to nie je ani mliekom ani flasou ani cumlom...

zuzu1102
•
9. júl 2021

My sme mali presne to iste. Dcera mala tzv. tichy reflux.

dollyzv
•
9. júl 2021

Aj môj to robil..tiež pravdepodobne tichý reflux,vracalo sa mu mliečko..po pár týždňoch to preslo