Mesačné dieťa chce stále papať
Ahojte je to normalne ze mesacne dietaa stále chce papať?
Zobudi sa napr o 18. 18 30 90ml,19.30 60 ! 20.30 60ml ?🤦♀️
Mojho sme v tomto veku volali Otesanok, co tolko jedol. Aj priberal sialenym tempom. Tak o 2m neskor uz bol z neho nejedak 🙂
Kolko vazi?
Aj naša bola stále hladná , robila som jej preto viac … pokial mala malo pýtala aj 4x po sebe pred večerným spaním
A predtym bola dlhsia prestavka?mne sa to zda dost na take miminko
@luccija predtým papala o 15 00 90ml
@hederamonstera cez 4kg
Mozno mu len chyba tvoja blizkost
Tak nie vzdy, ked babo place je hladne, ale mozno jej hladna ved sa opytaj na poradni .ja som bola rada, ked uz dieta malo 2r a same povedalo, ze je hladne😆tiez som vzdy mala stres malo, vela, staci to?
Poradila by som zapisovať si množstvá a čas. Dôležitý je denný príjem. Malo by to byť 150 - 180 ml mlieka na 1 kg hmotnosti denne.
Pri hmotnosti 4 kg je to 600 - 720 ml denne. Ak pije len um, má aj smäd, medzi dávkami treba ponúkať vodu.
@mia_von_prag netreba ponukat vodu.
Zvys mu davku na min 100ml, ak papa 6x denne. Ako vypocitala @mia_von_prag
Ak ma viac ako 4kg (treba vediet presne), tak aj viac
60ml pre 4kg babo je strasne malo
mne povedala pediatrička, že vodu dávať treba, pokiaľ je um jediný zdroj. Mne dieťa často odmietalo mlieko ale vodu si dalo.
Ja by som nehrotila prve tyždne, že pije častejšie a menšie dávky. Ponúknuť môže, ale čo spraví, keď to dieťa nechce?
Mne sa občas podarilo mu natlačiť väčšiu dávku ale len to vyvrátil.
Treba skúsiť väčšiu dávku a uvidí. ono sa to po 2 mesiacoch výrazne zlepší
To je podla mna dost casto... dieta by malo jest cca kazde 3 hodiny

Skuste mu dať naraz viac, aspoň 120 ml urcite, mozno vydrzi aj dve hodiny a papat kazde 2h je viac menej ok. Niektore deti su proste hladne 🤷🏻♀️