Musí si bábätko na umelom mlieku vždy odgrgnúť?
Ahojte, moja mala ma mesiac, pije zväčša 60ml niekedy 90.. väčšinou každé 2-3krmenie. Hlavne v noci si nechce odrgagavat môžem robiť čo chcem, striedať polohy ale chcem aj celú noc. Nič.. sem tam 1-2 odgrgnutia. Alebo počas jedla.. moja otázka znie či si po jedeni musí výhradne odrgnut alebo stačí počas jedenia prípadne nemusí?
5:30 posledné krmenie bez grgnutia, o 7mej ju začalo napinat ťažko si grgla 2 krát.. Ešte sa jej chce ale nedá sa jej
@really8 ano, aj na pleci aj po sediacky aj sa prechádzame hladkam tlapkam.. Aj na kolene je položená alebo len tak opreta o hruď skúšame to aj 20 30 minút..
Nemusi, pokial nemá ťažkosti. Tvoje dieťatko však vyzerá, že pravdepodobne potrebuje
Naša si vždy grgla, keď sme ju dali klasiky na pleco a sme sa s ňou trošku prešli.
Ja som staršie dieťa v noci nedávala grgať, počkala som pár minút nič sa neudialo,šup do postielky 🙂 naštastie som s ním nikdy nemala problém.
@melissa_19 moja mala spava od 1. mesiaca na brusku kvoli bolestiam, ked si negrgne na mne, dam do postielky na brusko a za chvilocku si grgne, dame cumlik a spinka dalej. mozno ked bude na pevnom na brusku si grgne, mozete vyskusat
Skúšali sme všetko čo ste radili, je pol 4 ráno a znova tie isté trampoty. Odgrgnut nie na mne je kľudna spinká a vyzerá to ze ani nepotrebuje v sekunde ako ju položím (aj vyvysene) začne sa pucit krcit napinat sa zdvihnem ju a sme tam kde sme boli
@melissa_19 má to od narodenia alebo až teraz? ake mliecko pije? Ako dlho ho máš otvorené? Ako presne ho pripravujes a pouzivas dojčenskú vodu alebo pretváraš? Z akej fľaše pije? Lepšia by možno bola antikoliková, kde cez ventil vo fľaši ti časť vzduchu ti odchádza. A akej polohe ti spi? Nemôže mať reflux?
@jancejance ešte ma teraz napadlo, ma pekne vetry že či nemôže vzduch odchádzať tade a relatívne nemá takú potrebu so potom odgrgnut? Ma to v podstate od 2 týždňov kedy sme ju prekrmili. Bebu suprime pro asi 4 dni dojcenska prevarenu z Nuk Fľaše je antikolikova väčšinou na chrbate pravdepodobne nie negrcka

@melissa_19 Ahoj urcite ju ani seba v noci netrap s odgrgnutim, keby potrebuje ona to da najavo ze zacne sa mrvit alebo plakat ale ak vypije mliecko a krasne zaspi tak ju nechaj spinkat. ak mozem poradit kup si na noc o cislo vacsiu plienku a ani ju neprebaluj pokym sa nepokaka.