Prechod z umelého mlieka na kravské
Ahojte mamicky tie ktore presli z UM na kravske 3,5 ako zareagovali vase deticky? My mame 15 mesiacov a vyradila som bebu supreme pro pretoze nam pasovala cislo 2 ale uz ju nezohnam z 3jky bol viac hladny......
A davate aj v noci vodu ked ste na takomto mliecku?
Z mlieka je viac hladný? Hádam už skoro jeden a pol ročné dieťa má mlieko len ako doplnok a je už plnohodnotnú stravu. Pokiaľ nemá žiadnu alergiu na kravské, problém by nemal byť. Akurát, že je ťažšie stráviteľné.
@anonym_autor V 11 mesiacoch na konci mi skoncila pixla UM, vyskusala som kravske, odvtedy bola na nom... ano podavala som aj vodu . ziaden problem nebol
@anonym_autor a este k tomu hladu.. mlieko sa v tomto veku dava ako pitny rezim, nie ako jedlo... cize dieta ma mat normalne ranajky, podla toho kolko zje, doplnit brusko mlieckom... takisto obed, vecera... mlieko kravske nie je nahrada jedla, ale pitia
To takzvané umelé mlieko / čo sa idiota tento výraz vymyslel/ sa tiež vyrába z kravského mlieka, či si myslíš, že ho robia vo fabrike ako Pepsi colu ?

@anonym_autor Dcéra prešla pred pár týždňami a všetko OK. Na obed dostáva už len kravské.