BabyBrezza Formula Pro advanced - skúsenosti s prístrojom
Dobrý deň, hľadám prístroj na výrobu mlieka a nasla som tento "mliekovar". Máte prosím skúsenosti s týmto prístrojom?
@monika1229 ak by mal niekto záujem, predávam Baby Brezza Formula Pro Advanced, mam k nemu všetky doklady, kupovala som 1/2023, ale v 5/2023 bola reklamácia a poslali mi upne novy pristroj, takze záruka až do 5/2025. Používaný pol roka, mala už vypije minimum mlieka, tak už nevyuzijem. Cena 200€.
@monika1229 dobry den, mate ho este prosim?
@krisbar dobry den prosim mate baby brezza mini verziu?
@monika1229 mozem sa opytat preco vznikla reklamacia? Dakujem 🙏
@mariaspi1988 neviem aká je mini verzia. Mame takú klasickú.
@mariaspi1988 dobry den. Ja som mala mini verziu. Co chcete vedieť?
Mam jeden na predaj maly nemoze obycajne Um a bezlaktozove UM mi nevypije takze sa s nim musim rozlucit ak by mal niekto z okolia Trnavy/Nitry/BA záujem posuniem dalej.
@martinaju dobrý deň viem ze je to dávno ale náhodou nenájdete konverzáciu z nimi že aký sunar ste mali a aké číslo vám napísali? Mne neodpisuju :/ a mame tiež sunar
@evkazitnakova prvy mal sunar premium a musela by som naist ake cislo mi dali. Tak najdem ked teda mate rovnake mlieko. Druhy mal kendamil par mesiacov ale museli sme vyradit laktozu a skusala som aj bezlaktozove UM ale ani za svet.
@evkazitnakova ale vela mliek viete vyhladat aj v tej tabulke co maju. Neviem ci tam je sunar premium pred 3 rokmi nebol.
@evkazitnakova dobry den uz som stihla kupit, dakujem za reakciu ❤️
@evkazitnakova kuknite tu je tam aj Sunar https://ebabo.sk/nastavenia-mliecok/
@mariaspi1988 ano toto som našla ale nikde nieje sunar complex. Tak neviem vôbec co dat. Písala som tam ale zatiaľ neodpísali. :/
@evkazitnakova napiste na fb babybrezza slovakia odpisu. Ja som sa ohladom sunaru vzdy radila tam. Potom sme mali kendamil to som nasla na nete a nasledne som skusala bezlaltozove babysmlik ale aj som to vzdala, sice odpisali ale maly mi to nechce.
@krisbar dobry den viem ze je to uz 2 roky ale dávali ste príspevok k davkovacu mlieka baby brezza na kolkatke ste dávali tu gramáž vidím ze ste písali ze ste dávali sunar.dakujem
@evkazitnakova dobry den viem ze to je uz rok alw prosím Vás písali ste otázku na davkovac baby brezza na sunar pamätáte si ešte dávkovanie gramaze
@simona2903 sunar 2 na 4ke mi písali z originál baby brezza slovensko.
@simona2903 aj my sme tusim mali 4. Ale najlepsie je ich kontaktovat
@krisbar dakujem
@krisbar a ked sa zvyšuje dávka na 120 dajme tomu tak sa zvyšuje aj stupeň na 5
@simona2903 nie stupen ostava stale rovnaky
@martinaju ďakujem
@monika1229 ak by mal niekto záujem, predávam Baby Brezza Formula Pro Advanced, mam k nemu všetky doklady, kupovala som 1/2023, ale v 5/2023 bola reklamácia a poslali mi upne novy pristroj, takze záruka až do 5/2025. Používaný pol roka, mala už vypije minimum mlieka, tak už nevyuzijem. Cena 200€.
@monika1229 ešte ho máte?
Keby mal niekto zaujem tiez predavam Baby brezza mini za 200 e kupovana cez kociky.sk 06.2024 pouzivana 7 mesiacov ALE LEN OSOBNY ODBER BA DUBRAVKA

@nikolia99 nalejete 6 deci čistého octa do nádržky na vodu, 2x stlačíte 300ml vypusť vodu, aby sa to dostalo do celého prístroja, keď odtečie 2x 300ml, prístroj vypnete a necháte v tomto stave 4 hodiny, po tomto čase, prístroj zapnete, nádržku na vodu umyjete, nalejete čistú vodu a opäť stlačíte vypusť vodu 300ml, pokial sa voda neminie, aby sa dobre prepláchlo.