Bolesti pri menštruácii - prístroj Lívia, skúsenosti

diana20
22. jún 2018

Ahojte. Moja staršia sestra ma veľké bolesti pri menštruácii, naozaj niekedy aj vracia, už sa stalo ze aj odpadla.. Nasla som teraz náhodou na nete prístroj Lívia proti týmto bolestiam.. Mate niekto skúsenosti? Funguje to? Chcela by som jej to kúpiť

iwaneta256
22. jún 2018

@diana20 fuha, ja mam skusenost akurat taku, ze ak by zacala pravidelne cvicit (aspon trosku) pomohlo by jej to, pravidelnym cvicenim bolesti prejdu, mam to overene..len segra to musi mat o dost horsie :/ ja by som to aspon na jej mieste skusila, ved co za to da ? nic....

diana20
autor
22. jún 2018

@iwaneta256 to keby fungovalo, tak bolesti nemá, lebo ona chodí behať veľmi často, aj doma cvičí a aj robotu ma takú, že sa veľmi veľa hýbe.. Takže toto jej nepomáha.. Preto sa pýtam na skúsenosti práve s týmto konkrétnym prístrojom, pretože jej naozaj nič nepomáha..

ivankaberrynka
22. jún 2018

Prepáč, že neodpovedam na ten prístroj, no napíšem čo mne 100% pomohlo. Ja som mávala takéto bolesti, aj som si poplakala veľakrát. Pomohol mi čaj z rebríčka. Začať piť 1 týždeň pred očakávanou menštruáciou a potom aj počas nej. Teda asi 2 týždne dokopy. 3x denne vždy čerstvý, ale nezabúdať! Pre mňa nebolo lepšieho lieku. Dokonca je to presne takto dobre piť aj vtedy, keď sa žene nedarí otehotnieť a upraví aj menštruačný cyklus. Stačí cca 3 mesačná kúra a potom prerušiť na čas. Ak sa problémy vrátia, tak zopakovať. Mne sa zatiaľ nevrátili.

tt247
22. jún 2018

Mne tu kedysi poradili pupalkovy olej a ženské kvapky od Gresika, no skôr to zmierňuje potenie, návaly tepla, triašku a pocity na odpadnutie. Je to ale veľmi fajn vec - brať počas PMS. No a na tú Líviu som sama zvedavá. Pozerala som na ňu aj zahraničné recenzie a niekto chválil, niekto nie.

diana20
autor
22. jún 2018

No ja neviem co už všetko vyskúšala, ale hľadala na nete veľmi veľa vecí, doktori jej povedali, že ma endometriozu, že to preto ma také bolesti a jedine co jej pomohlo doteraz bola 28 dňová antikoncepcia, lenže to viem, že sa jej moc nepáči to brat, preto som chcela toto skúsiť pre ňu, lebo to nie je žiadna chémia.. Ja jej skúsim toto povedať ale neprekvapí ma ak povie, že to už skúšala.. Bola by som rada, ak by sa niekto našiel, kto má skúsenosť..

iwaneta256
24. jún 2018

@diana20 na mna to fungovalo inak by som to tu nepisala 🙂 ale pravda kazdy organizmus je iny

halsey
24. jan 2019

Ahoj, ja mam Liviu a mne velmi pomaha. Aj ti dlho vydrzi. Vela ludi mi hovorilo ze v lekarni sa daju kupit nejake “tens machines” ale neviem co to je ani som nehladala, skus vygooglit - vraj su lacne a funguju rovnako. Kazdopadne - ja som mavala zle bolesti, liviu si zapnem pri praci ci v skole a do 20 min som v pohode

diana20
autor
24. jan 2019

@halsey ja som ju sestre kúpila, ale neviem, ci jej ide zle alebo co.. Vraj je jej to veľmi nepríjemné, nedokáže ju používať, lebo príliš cíti to akoby kopanie elektrické... 🙁 Tak neviem no som smutná z toho, dúfala som, že je to konečne niečo čo jej pomôže..

halsey
1. mar 2019

@diana20 Mozno by som odporucila skusit na slabom nastaveni, vtedy ju pomaly ani necitit a bolest trosku ukludni