icon

Do akého veku dávať umelé mlieko?

27. jún 2023

do kedy ste dávali deťom počas dňa aj UM ? prípadne aj v noci ?

rachel36a
27. jún 2023

Necele dva roky mal ked sme presli na obycajne mlieko..v noci som ho odstavila v dvoch mesiacoch

autor
27. jún 2023

@rachel36a a do tých 2 rokov kedy dostával UM? myslím napr už len pred spaním?

hederamonstera
27. jún 2023

Moj ma 1rok a 4 mesiace a dostane len rano, ked nemozem ist hned mu robit ranajky. A obcas v noci, ked sa zobudi a nevie zaspat. Ale uz dva tyzdne prespal celu noc. Za chvilu sa nam aj ta otvorena krabica s mliekom “pokazi”, kedze bude mesiac otvorena. Este mame doma 3, tie takto minieme a uz mu nebudem asi kupovat. Aj ked, je to podla mna zdravsie ako obycajne mlieko.

zuzanka.zuzu
27. jún 2023

môj má 2,5r a včera počas 35st mal 4x za deň UM 🙂 kravské nechce vôbec (biely neochuteny jogurt zbožňuje čiže neriešim)

romikk22
27. jún 2023

Ja som deťom dávala UM len do roka po roku sme prešli na čerstvé pasterizovane mliecko

wonder13
27. jún 2023

Ja som dávala UM, kým si to syn žiadal, nedávala som mu to obyc ,,mlieko,, z obchodu ,lebo to podľa mňa ani mlieko není. Mal asi 2r+3m keď si prestal pýtať ráno a večer.

rachel36a
27. jún 2023

On uz len rano pil...vecer jedol normlne veceru...

amelie2017
27. jún 2023

Dcera pila do 3 rokov. Rano- ranajky nikdy nechcela, ma 5 a stale neranajkuje. A pred vecernym spankom. Syn bude mat o par dni 2 roky a cca 2 mesiace je bez umu. Ine mlieko nepije. On sice flasku pytal, ale vypil tak 20 ml. Tak sme si povedali dost, nejdem vylievat 50€ mesacne. 2 dni si pytal, potom prestal.

petamich
27. jún 2023

nas ma 2 roky a pred nocnym spanim davame stale UM, teraz posledne dni zacina odmietat, tak mozno sme aj skoncili (cca. od 1.5 roka mal uz iba flasu pred spanim)

denden77
27. jún 2023

do 2,5r mala UM na nocny spanok, dovtedy kravske ani za pana 😁 teraz sme sa vratili z dovolenky, kde sme mlieko nedavali a uplne nan zabudla 🙏😁