Nechcem dojčiť
Ahojte, som tehotná a uz teraz viem ze kojit nechcem, nejaké tipy aby sa mlieko netvorilo uz v porodnici?
@zuzanalila20 toto bol len zlý sen okolo kojenia, ostatne veci ako napr keď som poprosila lekárku aby ma nenastrihla nakoľko som cvičila s Aniball a prajem si prirodzený pôrod mi len odvrkla že ju to nezaujíma že sú 3 hodiny ráno a nastrihne ma lebo ma v tuto nočnú hodinu tam nebude štopať ako ponozku keď sa jej dotrham až k riti - to citujem. Nastrihla ma tak že aj tak vyzerám ako zastopana ponožka dole😒 Toľko ignorancie čo som si zažila v tej pôrodnice a akú mám traumu sa nedá ani slovami opisat. Teraz zvažujem Hainburg alebo Brno. Je to aj v Trenčíne dobre ? Ešte mám čas do pôrodu ale hľadám možnosti kde sa budú k žene správať ako k človeku nie dobytku 🙏🏽
@katulka94 Bohužiaľ ti neviem poradiť z osobnej skúsenosti, ale v Trenčíne nie je primár úplný blb. Takéto nehoráznosti by sa snáď neudiali ani v Ružinove. I keď ja by som osobne tiež šla mimo SK a rozmýšľala ako ty najmä nad Brnom a aj tým Rakúskom.
@tiika Mne sa zdá, že dobré meno Trenčínu šíria hlavne prvorodičky alebo tak celkovo ženy, čo nemajú nejaké veľké očakávania. Ono ak žene stačí, že domov odíde živá so živým dieťaťom a nikto jej počas pobytu s prepáčením nedá po papuli, tak je spokojná skoro všade. Ja by som na Slovensku nerodila už len kvôli štandardnej prítomnosti lekára pri pôrode, nepotrebujem pozorovača, viem dieťa porodiť aj sama s dulou. Lekár má prísť až keď je ho treba.
@magda15 áno tak to riešime 😊

@katulka94 Šialené, čo si si v tej pôrodnici musela prežiť 😟 Znie mi to ako príbeh zo Severnej Kórei, nie bohatej európskej krajiny. Hnus, ako sa k tebe správali, hlavne to odhrnutie košele a skúmanie bradaviek 😶 Premýšľala si nad možnosťou ísť porodiť druhé bábo do Trenčína alebo Brna? Verím, že tam by sa to nestalo. 💛