Billa a slovenské + kvalitné výrobky
Ahojte. My nakupujeme v niekoľkých malých Billách v centre BA. Oceňujem ich dostupnosť a všetko základné pod jednou strechou. V poslednom čase však veľmi kriticky vnímam vymiznutie slovenských výrobkov, prípadne výrobkov vyššej eko-kvality, či výrobkov pre vegetariánov. Príklad: Babičkine vajíčka z podstielkového chovu nahradili klietkové, alebo drahé rakúske! Namiesto Miláčika väčšinou zoženiem len Pribináčika, bio-múka/celozrnná iba česká, malý sortiment vegetariánskych výrobkov vymizol už takmer úplne. Výsledkom sa postupne stane, že nebudem môcť nakupovať v Bille (napr. manžel klietkové vajíčka neznesie...). Inak plesnivé porciované syry, trikrát rozmrazené nanuky a polozhnité banány sú už takmer tradíciou. 😖
Prosím podporujte v sieti rozšírenej po Slovensku slovenských výrobcov, väčšinou sú aj kvalitní. Pri absencii niektorých tovarov je príjemnou náhradou bio-kvalita z Rakúska... Prosím dbajte o širokú ponuku kvalitnej, zdravej stravy, mladí ľudia po nej čoraz viac siahajú a radšej si aj priplatia...
@billa_martina Ale Biomila je naša značka, Naše bio nie...
@superdievca Naše Bio je značka Billy, predávajú sa pod ňou aj slovenské bio výrobky.

@billa_martina ja som bola po asi roku pozriet v Bille kedze maju taku reklamu teraz... A prvy krat v mojom zivote som videla bio citrony v sietke zelene od plesne... nieco tak hnusne sa ma vyhadzovat a nie total splesnivene citrony predavat za 50% zlavu.... to ako kde sme? celkovo uroven bola nic moc. to bio mali tak mrkvu /cca 3 krabicky/, asi 2 krabicky jablk a 2 sietky plesnivych citronov.... Som myslela ze si srandu robia.
Jogurty som tiez dost dlho hladala a nakoniec aj tak kupila ine. V detskej hydinovej sunke boli KOSTI? CHRUPAVKY? a celkovo som mala pocit ze jem muku a kadejake ine "lahodky" a nie maso. Malej som to ani nedala papat...Bola som total sklamana. Bola som v Bille v PO. Poriadok na zelenine by ste si tam mohli urobit teda 😠