icon

Bude v predaji set Kids 50?

vlasa
9. máj 2013

Nevie niekto prosim ci set kids50 s mlieckom po opalovani bude tento rok v ponuke?este ho nikde nemaju...

bioderma_lucia
9. máj 2013

@vlasa ano bude ;) uz sa zavaza do lekarni. Photoderm Kid sprej SPF 50+ spolu s ABCDerm Hydratant - hydratacne mliecko

cetera
9. máj 2013

@bioderma_lucia orientacna cena?

bioderma_lucia
9. máj 2013

@cetera nasa doporucena cena je 19,29€. Kazda lekaren ma vsak svoju cenovu politiku. Moze to byt menej ale aj viac.

vlasa
autor
10. máj 2013

@bioderma_lucia ja som myslela mlieko po opalovani photoderm 🙂 ale dakujem..

bioderma_lucia
10. máj 2013

@vlasa hydratacne mlieko ABCDerm je vhodne ako mlieko po oplaovani pre deti. Krasne hydratujem pokozku a ukludni ju po pobyte na slnku. Toto mlieko sa odporuca pre deti po opalovani. Dokonca ja by som Photoderm Aftersunom dieta do 3r. ani nenatierala.

vlasa
autor
10. máj 2013

@bioderma_lucia my ho pouzivame od troch rokov a nedam na ten set dopustit,je to zazrak,dcera je alergicka,manzel ma alergiu na slnko a nikdy nesklamali 🙂

namarie
10. máj 2013

dnes sme v MI v lekárni kúpili tú sadu za 18€ aj nejaké drobné... minulý rok som sa samotný sprej dala 20,53€ ☹ ☹

namarie
10. máj 2013
bioderma_lucia
10. máj 2013

@namarie tak to je super cena 🙂 po prepocitani .. za 2 kremy 18€, super, nie? 😉

namarie
10. máj 2013

@bioderma_lucia no ja som spokojná, ani som nečakala a to hneď v prvej lekárni 😀 do ďalších som ani nešla, keďže nám včera došiel sprej čo sme mali od minulého roku a dnes som musela rýchlo niečo kúpiť 😀 a páči sa mi, že malej neškodí, inak sa vysype skoro zo všetkého...

bioderma_lucia
10. máj 2013

@namarie tesim sa 🙂 krasne leto, papa

katkaromi
12. máj 2013

Ja som tiež kúpila tento setík, navyše som k nemu dostala krémik Sensibio Riche zadarmo 😅 , takže úplne super akcia a pre seba som si kúpila pleťovú masku Hydrabio a k nej som dostala dospelácky poopalovák 😉 /v jednej lekárni v BB mali špeciálnu akciu, a navyše mi pani z Biodermy urobila analýzu mojej pleti/.