icon

Ako pribrať?

mariakr
9. jan 2012

Ahojte mamičky, nemamičky...každý sa tu baví o tom ako schudnúť po vianočnom čase, alebo po pôrode....no ja mám práve opačný problém....aj keď sa do sýtosti najem niekoľko krát denne aj tak nepriberiem....počas tehotenstva som síce pribrala 27kg, ale ked som porodila všetky kilá som zhodila do 3 mesiacov a to som nedržala žiadnu dietu, všetky kilá išli samo dolu...tak rada si prečítam Vaše názory a rady ako môžem pribrať...🙂)dakujem za všetky typy 🙂

Strana
z8
trdielko149
25. sep 2012

@vlasticka185 a kde ste boli vlastne? daj tip 😉 my nevieme akym sposobom pojdeme na dovolenku bude zalezat od financii,od zdravicka co zvladneme ... 😉

vlasticka185
25. sep 2012

tento rok sme boli v Umagu,vrelo odporucam, 🙂 je tam krasne,iked plaze su take vselijake,skalnate,betonove,strkove,ale su aj piesocnate s pozvolnym vstupom,cize ideal pre rodinky s malymi detmi, 😉 ci sa vydate do lava,a ci do prava,mate kam ist a hlavne skutocne si tam na svoje pride kazda vekova kategoria,je tam mnozstvo podnikov,hotelov,taviarni,obchodikov,stankov,pozicovni a kadecoho,vecer nemate problem ak sa chcete zabavit,vsade hudba,jak pre starsich,tak pre mladych alebo pre deticky s animatormi,je to tam krasne vynovene,hlavne rezort Stella Maris,urcite ak by sme sa vydali nabuduce,tak znova do Umagu,nakolko to nieje tak daleko,je to oproti a blizko Talianska,preto aj plazi je vela piesocnatych,more sa mi zdalo teplejsie a naozaj pocasie viacmenej slnecne 😎 ,ved inspiruj sa,su tam aj videa,ako to v danom rezorte vyzera,http://translate.google.sk/translate?hl=cs&sl=e...

tehulka_mk
28. sep 2012

Poradi niekto novymi skusenostami?Precitane to uz mam,ale pribrat sa mi nedari ☹ Plne kojim,mam 170 cm a 45 kg ☹ Jem normalne. Pocas tehotenstva som pribrala 12 kg,ktore ostali v porodnici.

viera77
4. okt 2012

@anduk cau vychrtlinka, tak to sme na tom rovnako, tiez vzdy chuda, v tehu som pribrala 12kg a okamzite schudla 15kg, a chudnem veselo dalej, teraz som si uz musela kupit vsetko oblecko vratane spodneho pradla o cislo mensie a to mam vysku 172cm a len 58kg, no vyzeram uz hrozne akokeby som zjedla za den len jeden salatovy list a iba cakam kedy zacnem hrkat pri kazdom kroku, no ale pribrat ani za nic, a teda apetit mam obrovsky, co by som ja dala aspon za 5 kil vahy, prosiiiiiiim, kto mi daruje??? 😀 😀 😀

halienka
4. okt 2012

@anduk ja mám túto http://www.dobrastrava.sk/index.php?id=27&optio... asi sa dá objednať aj cez internet, ale ja som ju kúpila u nás v takom obchodíku so zdravou výživou. 🙂

trdielko149
5. okt 2012

@anduk vitaj v klube špáratiek 😉 na ZŠ ma volali podľa jednej rastlinky - kostitraaas 😠 aj co sa tyka mojej vahy "vzrusuje" sa najma svokra 😖 ale ta mi moze vies co ...... 😀 hovorit predsa! 😀 muz si zvykol ja som uzmierena sama zo sebou a vsetci ma maju radi taku aka som tak co! ideme tam tento vikend zas budem pocuvat 🙄 ten ovomaltine je akoze co?? 😝 o stevii som pocula tolko respektive kamoska co sa zaobera prirodnymi vecami,bio produktami a zdravsim stravovanim tvrdi jedno "chces pribrat alebo schudnut? zacni papat kvalitne" a to povedala priamo na steviu ... 😉

moma
8. okt 2012

jej, netušila som, že aj takáto téma tu existuje. Tak asi sa k Vám pridám so svojou okrúhlou váhou 50kg. Som si istá, že k pribratiu by pomohlo cvičenie ušité na mieru nejakým odborníkom, ktorý by mal tiež zostaviť správny jedálniček, no ale to by chcelo koooopec voľného času, ktorý má asi len máloktorá mamina.

mariakr
autor
22. mar 2013

@moma
@trdielko149
@viera77
@anduk
@halienka kočky ked som túto tému zakladala, tak som naozaj bola strašne chudá a ani som netušila, že sa tak rozvinie a zhormoaždí tak veľa kostričiek....za necelých 6 mesiacov sa mi podarilo pribrať neuveriteľných 6 kg, takže teraz som zo svojou postavou nadmieru spokojná...a ako sa mi to podarilo? Odsťahovali sme sa, začali sme bývať sami vo vlastnom domčeku a to mne tak neuveriteľne pomohlo, ked už teraz nemusím stretať ľudí, ktorí mi dosť psychicky ubližovali...., takže najdôležitejšie je psychická pohoda, ktorá mne doteraz chýbala 🙂 🙂 , takže Vám tiež držím palce a hlavne naozaj prestať sa stresovať 😉

viera77
22. mar 2013

@mariakr jeeeeeeeho, o 6 kg viac! aj ja chceeeeeeeeeeeem, prosiiiiiiim 😀 . Teda klobuk dole, znie to az neuveritelne jednoducho - zmenit zivot, vychutnavat si ho a este aj PRIBERAT! ale je to pravda, psychika je velky pan, a dokonale nam vie ovladat zivot.....super sprava, myslim, ze aj toto je dovod na GRATULACIU, konecne je aspon jedna "kostricka" so sebou spokojna......kedy to mna caka????? 😀 . tak nech kilecka neutekaju prec z teba ale nech sa im na tebe paci a vdaka za NADEJ! 😉

mariakr
autor
23. mar 2013

@viera77 ďakujem, je to naozaj neuveriteľné a asi patrím medzi málo žienok, ktoré sa tešia, ked sa postavia na váhu 😀 😀 😀 , ale naozaj zmena prostredia a teda aj nestretanie niektorých ludí urobilo 6kg.....čo je je super....uvidím kolko to potrvá, či si nakoniec môj organizmus nezvykne na toto pohodlie a prestanem priberať, ale síce nechcem byť zas obézna 🙂..držím všetkým palce, nech ste spokojné sami zo sebou...a neboj aj teba to čaká...príde to vtedy ked to najmenej čakáme 😉

anabelka123
12. apr 2013

@tiffanka NO AHOJ CITALA SOM SI TOJ KOMENTAR A MAS SVETU PRAVDU MOJA KAMOSKA SI KUPILA PANGAMIN A YACALA AJ PRIBERAT NO NE NEPOMOHOL STALE VAZIM TAK ISTO TIES SOM PO POREDE SCHUDLA ASI PO TROCH MESIACOCH A BOLA BY SOM RADA KEBY STE AJ MNE PORADILI AKO PRIBRAT NA VAHE ZOPAR KG

t0nka
5. aug 2013

Pribrať je niekedy ťažšie ako schudnúť, ktorých sa to týka vedia o čom hovorím.. Jedálničky a iné na pribratie na http://chudnutiedieta.sk

Strana
z8