icon

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!

kidsworld
6. feb 2012

Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.

Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.

Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
inzi_jozka
8. feb 2012

@kidsworld môžem Vám tu ukázať aj viac fotiek? 🙂

ozdana
8. feb 2012

- "Tomi, obleč si tú mikinu!"
- "Počkaj babi, o chvíľu!"
- "A prečo nie hneď?
Máš aj na to odpoveď?"
- "Lebo idem štítok skúmať,
následne ho budem cmúlať,
ešte ho aj žužlať budem,
štítky veru preferujem,
každý jeden preverujem...
Nie je treba veľa cviku,
so štítkom precvičím si motoriku!"

majqa28
8. feb 2012

Timuska ma rada stitok z jej hracej kocky ale nepohrdne ani stitkom z triciek a pancusiek🙂

heli1984
8. feb 2012

no mami bez toho to nejde , musim rybku zuzlat vo vode , 😉 oco ma nenechal ked sme sa hrali , 😠 😠

garnelia
8. feb 2012

Štítok v pusinke,ina hracka v rucicke 🙂 na viacerych plysovych hrackach sme museli nitky(ostali po spapani stitkov 😅)odstrihnut,lebo uz boli viac nebezpecne ako zabavne,ale odvtedy nasho Lacka nezaujimaju vobec 😕 Asi nasijeme nové stitky 😀 😉 vyrobcu sa z nich uz nikdy nedozvieme 😀 😅,ale nasmu syncekovi urobíme radost 😉

kidsworld
autor
8. feb 2012

milé mamičky,
opäť ďakujeme za všetky príspevky, z ktorých každý by si určite zaslúžil odmenu ale ak máme vybrať iba zopár tak neviem či to je tým, že sme špeciálne "nakazení" primárnym zameraním nášho detského sveta Kidsworld - tvorivosťou, zručnosťou a kreativitou, ale opäť sa mi najviac páčia tie príspevky mamičiek, ktoré sa rýmujú a tým sú pre mňa výnimočne kreatívne a tvorivé..
..a preto našimi ďaľšími výhercami za predošlý deň sú:
@mimirinko za príspevok: Keď sa hrám, štítok v ruke mám, písmenká si obzerám, pre seba si rozprávam. A keď ma hlad pochytí, štítok do pusinky letí, mňam, mňam, mňam, štítok ja rada mám. Po obede spinkať idem, štítok v rukách prehadzujem, trošičku ho požmolím, okamžite už aj spím. Štítok to je hračka naj, s ňou sa ja najradšej hrám.
@tosijo za príspevok: "Maminka, mami, aha, štítok mám, vyfoť ma, možno SNOOZEBABY vyhrám! To by bola super vec, lebo ja som cmúľavec. Cmúľam, papám, žužlem štítky, občas aj uši z igelitky..."
@sjuzocka za príspevok: Zabudol si ten môj brat svoje tričko upratať. Nevadí, veď ja som rád! Môžem štítky ožužlať...
@ozdana za príspevok: "Tomi, obleč si tú mikinu!" - "Počkaj babi, o chvíľu!" - "A prečo nie hneď? Máš aj na to odpoveď?" - "Lebo idem štítok skúmať, následne ho budem cmúlať, ešte ho aj žužlať budem, štítky veru preferujem, každý jeden preverujem... Nie je treba veľa cviku, so štítkom precvičím si motoriku!"

výherkyniam gratulujeme a prosíme zaslať kontaktné údaje (meno, adresu, tel. a meno dieťaťa, ktoré vyhráva) na sutaz@kids-world.sk čo najskôr nech hneď zajtra môžeme poslať Snoozebaby handričky/hračky na hranie, manzanie a cmúľanie ich novým malým majiteľom - možno budúcim veľkým fanúšikom, ktorí sa radi podelia o zažitky s ostatnými na fóre 🙂

ostatné mamičky sa kľudne možu zapojiť znovu, či však budú kritériom výberu aj nabudúce kreatívne a tvorivé rýmy ešte ani my sami nevieme no už teraz sa tešíme na ďaľšie príspevky 🙂

inneska
9. feb 2012

tak ked sme predtým nevyhrali, tak mi mama ušila moje vlastné ´žužlátko´ 😀 😀 takže aj ked nevyhráme, budem mať čo žužlať 😵

martanek79
9. feb 2012

Tak dnes skúsim zarýmovať,
a tým hračku vybojovať!
Snoozebaby hračku by sme chceli doma mať,
nech sa s ňou môžu deti nielen pomaznať.
Do tretice to snáď výjde
a nová hračka skoro príde :o)

kidsworld
autor
9. feb 2012

@inzi_jozka kľudne môžete poslať aj viac fotiek aj každý deň 🙂

vejinka
9. feb 2012

dnes to skúsime aj my vačšie "dieťatká" vyhrat žužlátko pre strýkové budúce babätká. Knižky lopty zvieratká je jedno co v puse máme.. večer to maminke ožužlané odovzdáme. Sliny z toho tečú o100šest..kým sa mama spamätá my sme dávno preč. Keď žužlátko nevyhráme nič sa nedeje ostatné detičky majú veľke nádeje..vyhrať by chcel každý hráč.. potrebuje žužlátko ochutnať 🙂

kidsworld
autor
9. feb 2012

@inneska podobne ako som písal v diskusii "zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení" ma veľmi prekvapuje, že mnohé z Vás jednoducho vytvorili pre svoje ratolesti svoje hračky so štítkami - podobne ako zakladateľka Snoozebaby Marleen Rameckers - čo je samo o sebe tak unikátne a kreatívne, že ani nie som si istý či vlastne by Vás yaujímal originál hračiek so štítkami od Snoozebaby, ktoré tak učarili nám..

evelin116
9. feb 2012

Bez stitku neobsenim ani chvilku na serbliku 😉

vladkapri
9. feb 2012

Náš Martinko má 4 mesiace a 3 týždne a strašne rád má hračku s tykadielkami a rád ich cmúľa.
Asi preto,že ú dlhšie a mäkšie 🙂))

henulienka
9. feb 2012

Keď sa mal narodiť náš Rišulko, tak sme vedeli, že mu zaobstaráme "spinkáčika", lebo taký podobný má aj jeho sestrička a veľmi s ním rada zaspáva a vždy, keď je unavená, tak si ho nájde a žmolí v ručičke.
A tak sme kúpili Šaniho ( pracovný názov) 😀 Šani má skvelé ušká na žužlanie a ešte lepší štítok ( u nás na maďaroch sa tomu hovorí cimka) , takže sa stal obľúbenou hračkou nášho drobčeka 🙂

majuskaaa
9. feb 2012

naj naj naj je u nas stitok z hraciek,,,nemame vobec cumlicek ale stitok vycumlanyyy 🙂 🙂

nathalie111
9. feb 2012

neviem skladať básničky
ako iné mamičky
ľahko sa však nevzdáme
hračku,dúfam,vyhráme
lebo rady cmúľame
najmä to,čo nemáme
štítok, rúčku, ponožku
čo mi dajú na nôžku
vložím si hneď do pusy
a zúbky si nabrúsim 😉

sustik
9. feb 2012

🙂 v podstate nám ani hračky netreba..... čím drahšie, tým lepšie chutí 😎 😀 😝

sustik
9. feb 2012

Nedalo nám tam predtým foto 😉

barca127
9. feb 2012

zdravím,ináč mi už jednu takú Vašu hračku plnú štítkou máme a malej sa strašne "ráta" kým preskúma všetky štítky riadne sa zabaví 🙂 oceňujem nápad vyrobiť hračky plné pre deti tak zaujímavých vecí 🙂) prikladám aj foto našej bambulky s loptičkou.

barca127
9. feb 2012

ešte to sľúbené foto 🙂

lucinka3001
9. feb 2012

Naša Kikuš má síce iba tri mesičiky, ale najviac zo všetkého jej chutia hánky mojich palcov a všetky možné nepečené rožky - na deke, na paplóniku a aj na vreckovke, ktorú má ako uspávatko (keď ide spinkať, namiesto modlenia žmolí v ručičkách takmer 30-ročnú vreckovku... Neviem,či vyhráme, ale jedno je isté - ja už svoju výhru (teda dve) v živote mám...

droby
9. feb 2012

Maminka mi žiadne hračky nechce kúpiť, preto si ich musím vysúťažiť.
Vraj sú to len vyhodené euráčiky, keď radšej mám štítky ako plyšáčiky 🙂

inneska
9. feb 2012

@kidsworld zapojili sme sa do súťaže, lebo sme chceli pokúsiť vyhrať novú hračku..ale po trochu úvahy som sa rozhodla, že skúsim pre dcérku niečo podobné vyrobiť, podarilo sa, tak sme chceli možno trochu inšpirovať iné mamičky, ktoré by chceli potešiť svoje dieťatko(nenapadlo ma, že by sa to viac hodilo do diskusie "zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení" 🙂 takže ked nevyhráme, jasne že sa nebudeme hnevať, lebo svoju hračku už máme a poteší sa tak druhá mamička a dieťatko 😵

kidsworld
autor
10. feb 2012

Ahojte mamičky, dnes, po dvoch dňoch strávených v posteli, je čas na mňa, Annalies, vybrať dnešné, resp. včerajšie víťazky, ktoré sa zdá sa najviac páčia nielen mne ale aj ostatným:
@inneska lebo okrem obľúbenosti u ostatných sa mi nesmierne páči, že si si niečo podobné vyrobila
@martanek79 @nathalie111 @vejinka ani nie tak za rým (aj keď sú pekné) ale za opakované pokusy a takisto obľúbenosť u ostatných
@vejinka keďže sa jedná o budúce bábätká - pošleme neutrálnu hnedú farbu, môže byť?
ako holanďanka vykám keď nemusím a tykám keď nemám, prosto si nejako neviem zvyknúť kedy vykať a kedy tykať a tak väčšinou tykám všetkým a všade - verím, že vám to nevadí..
inak nezabudnite poslať adresy 🙂

vejinka
10. feb 2012

@kidsworld dakujem krasne samozrejme moze byt hneda. A my si tu takmer vsetky tykame aj ked sa nepozname takze s tym by som si hlavu nelamala🙂

martanek79
10. feb 2012

@kidsworld velmi sa tesime :o) zamer vysiel :o)))) ale urcite nakukneme aj na stranky, hracky ma velmi zaujali

inneska
10. feb 2012

@kidsworld krásne ránko želám a ja ho mám hned krajšie, ked čítam tvoje riadky 😵 moc moc dakujeme, velmi si nás potešila 🙂

dena883
10. feb 2012

No veruje to tak ze,nasich drobcou viac zaujimaju stítky nez hracky. Nas Lukasko sa s nimi prehra dost dlhu dobu 😵