Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.
Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.
Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).
@kidsworld tesime sa,ze sme vyhrali...jupiiii.... 🙂 🙂 🙂 🙂
adresu som poslala do IP..moze byt alebo ju treba poslat inam?
Dnes rano bola so mnou dcerka na skuske, ktora dopadla super. Ked sme prisli domov, cakal nas darcek od vas. tak dnes mame obe krasny dnik. Prave s nim dcerka sladko spinka. Dakujeme. 🙂 🙂 🙂
Ahojte mamičky. Mate ešte posledne par hodín na posielanie fotky. Dneska o polnoci vyberieme posledne výťažky - Annalies
Keď už mame po polnoci, súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie skončí ☹ Ďakujem za všetky príspevky, som veľmi rada že tak veľa mamičky reagovali. Aj dneska bolo to veľmi ťažké vybrať dnešné , resp. včerajšie víťazky ale rozhodla som sa odmeniť:
Ešte raz poďakujem každý za príspevok a fotky a teším sa na ďalšiu súťaž 😀
až teraz som si všimla,že suťaž skončila..noo nevadi 😀
no pekne dali sme3 myslim pekne prispevky a nic☹no neviem moc sa mi to nepaci....
@kaciatko1909 Dôležité je zúčastniť sa, nie vyhrať....to hovorievali už naše staré mami 🙂 my ktoré sme nevyhrali,určite budeme mať niekedy šťastie, nemusíš zúfať 😀 Ale aj tak sme predsa všetky víťazky,máme tých našich maličkých drobčekov .......stačí sa na nich len pozrieť a hneď je svet krajší 😵
ja viem ale ked som pozerala tie fotky no neviem jasne na tom nezalezi milujem ho a to je dolezite vsetky deti boli na spapanie🙂ale mrzi to☹((( 🙂

Naša malá dostala super hračku na Mikuláša... Bol to Mikulášsky sáčok 😀 Nič iné jej ku šťastiu nechýbalo 😵