icon

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!

kidsworld
6. feb 2012

Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.

Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.

Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
ariela22
10. feb 2012

Naša malá dostala super hračku na Mikuláša... Bol to Mikulášsky sáčok 😀 Nič iné jej ku šťastiu nechýbalo 😵

kahlan1
10. feb 2012

@kidsworld dnes nam dosla Snoozebaby 🙂 ďakujeme a veľmi sa tešíme. Je veľmi pekna. Hneď ju idem oprať, aby mohla Dianka cmúľať 🙂 a dam fotku ako sa Dianke páči 🙂
ešte raz ďakujeme 🙂

dadika9
10. feb 2012

Mojmu malému sa na všetkých hračkách najviac páčia štítky, proste ich zbožňuje

nathalie111
10. feb 2012

@kidsworld tesime sa,ze sme vyhrali...jupiiii.... 🙂 🙂 🙂 🙂
adresu som poslala do IP..moze byt alebo ju treba poslat inam?

lucinka3001
10. feb 2012

...a tak sme si s Kikuškou povedali,že to nevzdáme a budeme aj naďalej bojovať o hračku, aby ten náš 30-ročný kapesníček už v kľude mohol odísť na výslužný dôchodok... 🙂 (Škoda len, že to nemôžem povedať o dekách, podbradníčkoch, látkových plienkach, paplónikoch a pod....)

edita84
10. feb 2012

malý miluje štítky a najviac svoju plienku s ktorou zaspáva 🙂 a musíme ju ťahať všade 🙂

eda28
10. feb 2012

Dnes rano bola so mnou dcerka na skuske, ktora dopadla super. Ked sme prisli domov, cakal nas darcek od vas. tak dnes mame obe krasny dnik. Prave s nim dcerka sladko spinka. Dakujeme. 🙂 🙂 🙂

huxy
10. feb 2012

@kidsworld ďakujeme krásne za výhru.emke sa handrička hneď zapáčila 😉

alenuska11
10. feb 2012

v Greegorkovej pusinke končí úplne všetko,aj štítok z látkovej knižky 🙂

lenkaa222
10. feb 2012

Jakubko sa chystá spinkať, samozrejme, že so štítkom v pusinke 😉

mishusha
10. feb 2012

aj naša Sárina sa pridáva do klubu "štítok-ľúbičov" a predstavuje vám ten svoj obľúbený 😀 😀 😀

li_la
10. feb 2012

Veršík o Samkovi, ktorý má rád štítky

Rád sa hrám a všetko skúmam,
nad hračkami dlho dumám.
Prezerám ich z každej strany,
hľadám štítok: "Kde je, mami?"
Hračky pekné, farebné,
no štítky sú zábavné!
Keď ho nájdem, dám do pusy,
ochutnať ho predsa musím! 🙂 🙂

aksniteb
10. feb 2012

Meliska hračky a štítky ešte len začína objavovať...

katkafazulka
10. feb 2012

ojoooooooooj my mame problem, vsetky stitky maminka postrihala, aby nezavadzali 😅 😅 lebo samozrejme, tie Eluske chutili najviac 😝
no, bolo by fajn vyhrat hracku s novym stitkom 😀 😀 😀 😀

kidsworld
autor
10. feb 2012

Ahojte mamičky. Mate ešte posledne par hodín na posielanie fotky. Dneska o polnoci vyberieme posledne výťažky - Annalies

droby
10. feb 2012

Emko sa nevzdava, alebo do tretice vsetko dobre...
1.foto - takto si uz brusi svoje 4 zubky na Snoozebaby hracku 🙂
2. foto - netrpezlivo caka kedy sa najde medzi vitazmi
3.foto - dokaz ze ma najvacsiu radost so stitku, ktory som sice odstrihla ale ukoristil ho 😀

maca_p
10. feb 2012

tak dva razy cvak z ranneho ritualu, pri prvom zuzle visacku z pyzama a pri druhom sklbe stitok z ochrany matraca :o)

eristoff
10. feb 2012

aj nam chuti 8 mesiac

heli1984
10. feb 2012

takto sa ja zabavam 🙂 🙂 skusam objavujem to je moj svet 😉

kidsworld
autor
10. feb 2012

Keď už mame po polnoci, súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie skončí ☹ Ďakujem za všetky príspevky, som veľmi rada že tak veľa mamičky reagovali. Aj dneska bolo to veľmi ťažké vybrať dnešné , resp. včerajšie víťazky ale rozhodla som sa odmeniť:

@lucinka3001
@majakuca
@droby

Ešte raz poďakujem každý za príspevok a fotky a teším sa na ďalšiu súťaž 😀

droby
11. feb 2012

@kidsworld jeeeej to mame radost, a den je hned krajsi 🙂 mooc dakujeme

lenkaa222
11. feb 2012

hmm..ocinko si tu zabudol rukavice..čo by som vyviedol..mám to..štitky 🙂

lenkaa222
11. feb 2012

až teraz som si všimla,že suťaž skončila..noo nevadi 😀

ariela22
11. feb 2012

@kidsworld Ďakujeme za krásnu súťaž ..........aj za to,že sme sa mohli my mamičky realizovať a aj ukázať našich drobčekov 🙂

kaciatko1909
11. feb 2012

Cumlem plienku,stitky rad,,,ja som snimi kamarad🙂Kuskam vsetko vsecicko,som mamine zlaticko.Z vankusika stitok mnam,ocumlem ho sem a tam 🙂O pozri sa mamicka, Ocumlana plienocka🙂VYHRAME uz aj my nieco?piseme sem kazdi den☹ak nie sadnem zapocitac a cely ho ocumlem🙂))

kaciatko1909
11. feb 2012

no pekne dali sme3 myslim pekne prispevky a nic☹no neviem moc sa mi to nepaci....

ariela22
11. feb 2012

@kaciatko1909 Dôležité je zúčastniť sa, nie vyhrať....to hovorievali už naše staré mami 🙂 my ktoré sme nevyhrali,určite budeme mať niekedy šťastie, nemusíš zúfať 😀 Ale aj tak sme predsa všetky víťazky,máme tých našich maličkých drobčekov .......stačí sa na nich len pozrieť a hneď je svet krajší 😵

kaciatko1909
11. feb 2012

ja viem ale ked som pozerala tie fotky no neviem jasne na tom nezalezi milujem ho a to je dolezite vsetky deti boli na spapanie🙂ale mrzi to☹((( 🙂

boka08
11. feb 2012

Petko Kolek 14mes. - vsetko sa musi detailne preskumat, to je jedno co to je, je zo mna riadny spekulant a nezbednik 😉