Súťaž o šablóny Djeco pre vaše deti
Milé mamičky, pripravili sme pre Vás ďaľšiu súťaž o šablóny / predlohy Djeco stimuľujúce tvorivé a zručné maľovanie! Zapojte svoje deti do súťaže a vyhrajte niektorú z cien z našej ponuky na http://www.kids-world.sk/index.php?page=categor...
Ako postupovať?
1. Vytlačte si omaľovávanku deti z celého sveta, ktorú nájdete na stránke nášho partnerského portálu purpulo na http://www.purpulo.sk/fun/omalovanky/4789/deti-....
2. Vaše deti ju majú za úlohu vyfarbiť a Vy odfotiť svoje deti pri tejto aktivite.
3. Následne samotnú vymaľovávanku a obe fotky zverejniť v tejto diskusii - súťaži a k tomu pripísať čo si myslíte o tvorivom a zručnom maľovaní a aké pomôcky na jeho stimuľovanie Vaše ratolesti používajú, či už sami alebo s Vašou pomocou 🙂
Vyhrať môžete každý deň jednu z vyobrazených Djeco šablón na kreslenie, s pomocou ktorých každé dieťa premení svoj výtvor na umelecké dielo! Súťaž trvá do nedele 19.02.2012
Už sa tešíme na tvorivé a zručné výtvory Vašich detí.

Ďakujeme za krásnu súťaž, s mojím 3-ročným Maťkom sme mali o zábavu postarané. I keď kreslenie (zatiaľ) nepatrí medzi jeho silné stránky, jemu to vôbec nevadí (asi aj preto, že o tom nevie 🙂 ) a kreslí veľmi rád. Najradšej vodovými farbami, dnes sme ale zvolili voskovky. Najradšej ale kreslí cez šablónky – ja držím a on maľuje. Už sme si tak vyrobili aj vlastné tričká – sám ich namaľoval pre mňa, pre seba aj mladšieho bračeka. Šablónky majú pre deti svoje nespochybniteľné čaro, tá radosť, keď úplne sám vykúzli dokonalý obrázok sa nedá opísať. Aj minulý týždeň sme spolu vyrábali kostým na karneval, bol vodník, a tak si pomocou šablónky – rybky vyrobil perfektné detaily masky. My šablónky môžeme len odporúčať, určite aj pre deti, ktoré už vedia kresliť lepšie, ale predovšetkým pre také, ktorým to až tak nejde, je to pre ne veľmi povzbudzujúce.
My už dnes len taký výstrel zúfalstva do prázdna... Žiadne ďalšie obrázky sme žiaľ nemali vytlačené a doma nemáme možnosť si ich zaobstarať... a ako na just, dietky zase choré a len a len mrnčať, dnes veru žiadne kreslenie... a tak jediné, čo môžem, je opäť vytiahnuť naše predošlé výtvory, ktoré, žiaľ, nemali to šťastie niečo vyhrať. Vraj do tretice všetko dobré 🙂 tak ak by bola nejaká cena útechy, náš prvorodený by sa jej isto potešil... potrebuje trošku cibriť jemnú motoriku 🙂 Každopádne ak aj nič, ďakujeme aspoň za možnosť zúčastniť sa, deti maľovanie veľmi bavilo. Všetko dobré prajeme! Zuzka, Maťko, Filipko
skoda, ze sme sutaz objavili az dnes, ale moje princezne sa rady zapojili. Doma tlaciaren nemame, ale vyrazili sme k babinke a dedkovi, kde ich cakali pripravene predlohy. Najskor sa na vyfarbovanie vrhla mladsia Leuska a o chvilku brala stetec aj starsia Livinka a farbili a farbili 🙂 Kazde dietatko inou farbou, zabava na cele popoludnie, farbili hned niekolko obrazkov, este ze ich babinka dost nachystala :D
Dneska sa opäť neviem sa rozhodnúť. Natalie a Sjuzocka by zaslúžilí za každý pokus vyhrať a ďakujem obaja za krásne fotky a príspevky. Aj fakt že Minmi musela vytlačiť "deticku" a namiesto spinkania sa kreslilo ma veľmi páči. Veľmi ma potešila príspevok od varticek: Šablónky majú pre deti svoje nespochybniteľné čaro, tá radosť, keď úplne sám vykúzli dokonalý obrázok sa nedá opísať. Aj ostatne fotky a prispevky sú tak krásne že som nemohla vybrať a kvoli tomu som sa rozhodla opat žrebovať.
Dneska sa vyhrala @varticek.
Ešte raz ďakujem všetkým čo sa zapojili a už teraz Vás pozývame na ďalšiu súťaž od Kidsworld.
Annalies
No.. vďaka za spätnú väzbu, výhercom blahoželám a keď motyka vystrelí, možno sa ešte niekedy do nejakej súťaže zapojím.. 🙂 Momentálne mi môj drahý manžel povedal, že veď on mi to hneď tvrdil, že na moje básničky nebude nikto zvedavý a že celý modrý kôň je len strata času :P čo vám budem hovoriť, muži, niekedy fakt vedia nájsť tie správne slová v správnej chvíli, haha :D 😅
a výherkyne, mohli by ste napísať potom recenziu na šablóny 😉 , dieťa mi má v piatok meniny a keď sa nepošťastilo v súťaži rozmýšľala som či neinvestujem do kúpy...
No, dobrú noc všetkým, idem riešiť choré detváky 😖 to bol zas deň.
@sjuzocka ja aj annalies sme veľmi radi, že nielen táto súťaž o Djeco šablóny ale aj súťaž o Snoozebaby hračky so štítkami bola oživiná krásnymi rýmovačkami, ktoré sa nielen nám ale aj mnohým mamičkám na modrom koníku nesmierne páčili, a ktorých tvorivosť a kreativita veríme unášala rovnako ako nás!
veru veru ja by take rymovacky nevypotila ani za mesiac. Sjuz si sikulka s velkym S 🙂

Clarka sa dnes namiesto zemegule,ktorú vraj už 2x vyfarbila,ako najlepsie vedela 😀 ,rozdhodla,ze nakreslí iny obrázok...teda presnejsie zopar... 😉 a poprosila ma,aby som ich sem vložila...
lesné víly a medved,koníky v stajni a na lúke a zasa víly.... 😉
vsetkym zelame krasnu nedelu a vitazom blahozelame... 🙂