Čo robíte, keď vaše dieťa kašle?
Čo robíte keď vaše dieťa kašle? Viete čo je obranná funkcia kašla? Viete, že 90% kašla je produktívny kašel?
@petraprekopova môj syn tak isto už 3 týždne kašle, už ani nepíšem ktoré sirupy pobral, čaje cibulove, prieduškove, majoránkove. Som už hotová. Zajtra s ním idem na krčné...
@ssstanka Ja to robim velmi jednoducho-nakrajam cibulku-a vrstvim cibula-med,cibula- med do 7 decovej flasky,takmer po vrch,potom na to vytlacim citrony-cca 2,zavriem a necham odstat 12-24h v chladnicke.
Potom precedim,cibulu zahodim a ta stava sa potom pije.
Ja ked kaslem, tak si davam aj každu hodinku jednu cajovu lyžicku,detom možno staci menej casto-ale 3-4 krat za den určite.
Najlepsie je, ked mas domaci horsky med-ten ma najviac vitaminov a mineralov.
Obsah c vitaminu možes zvysit aj pridanim DM koveho praskoveho cecka-Das gesunde plus-je to ciste cecko bez primesi-ja to tam zvyknem pridat-cca jednu cajovu lyžicku z toho-staci potom už do stavy nakoniec pridat.
@mucosolvan_
ahojte 🙂 ja mám takýto problém,že moj dcérka v septembri nastúpila do škôlky,a je dosť často chorá...pre tým bola iba dvakrát do roka chorá,čo bolo dobré,aj vonku chodíme dennodenne,snažíme sa jesť aj vitamíny,čajíky... ked nastúpila do škôlky tak nám lekárka odporučila,že mám kúpiť imunoglukán,tak sme to skúsili,ale nie je to dobré,podľa mňa je lepšie ked dieťa má vitamíny v prírodnej báze,a nie neaké umeliny....ale teraz sme dva týždne chorý,dva týždne v škôlke,čoo je pre nás dosť blbé,lebo je z toho veľmi smutná...nieje zvyknutá nato byť stále chorá,a taká je z toho aj vyčerpaná...a ked začne kašľať,tak trvá to aj dva týždne pokiaľ sa poriadne vylieči ☹
pomaly žiaden sirup jej nezaberá..brali sme už aj mucosolvan,robitussin,fenistil,calcium...už je to na nervy stým...teraz jej dávam dva dni ten domáci cibuľový sirup,tak že sa jej už lepšie vykašliavajú tie hlieny,aj sa jej to trošku uvoľnilo,lebo má už aj také zahlienené sople...ale kašle tak ako pre týždňom.už neviem čo mám robiť....u lekárky sme boli,no antibiotíká brala iba raz ,a odvtedy jej antibiotiká pani lekárka nedáva,,lebo niej to vraj potrebné...tak poradťe mi prosím vás ako mám ten kašel poriadne vyliečitť...lebo je to veľmi nepríjemný kašeľ...dakujem za rady,a nové recepty
ahojte,akurád čítam vaše problémy a ja mám podobný,malý má dva roky a dcerka 10,obidvaja kašlú a soplia od konca apríla,malý vybral pamykon,trifet,ditustat....dali mu aj antibiotiká a nič.dcera to isté s tým že na noc jej dal kodein nech sa aspoň trochu vyspí,lebo ako padne polnoc začnú obaja a nie a nie sa dokašlať,myslela som či neaká alergia,ale sople sú zelené tak som bola s malým nech mu láskavo urobí výter my sme unavený a decká ani nevravím,dnes som volala,že má zajtra doviesť aj dceru na výtery,lebo tam malý má toho vraj požehnane a treba to preliečiť,tak som zvedavá čo sa ide robiť,len nech už tolko nekašlú a nesoplia. 🙂
dobry vecer mam problem z 1,7 mesacnov cerkov pret tiznom sme boli v nemocnici v nemocnici dostavala fromilid antibiotika ako nahle prisla domov z nemocnice tak mali v lekarni vipadok na fromilid pani doktorka jej namiesto toho vipisala klacid mala zapal priedusky silno mi kaslala k klacidu som podavala na kasel solmukol no preslo malinko od toho a mala zase zacala prutko a dusivo kaslat a hlavne vnoci nevie ani spinkat ktomu dostala kiahne prosim vas porat te mi dakujem ☹ ☹ ☹ ☹
@kaja73 Ja mmám podobný systém. Ake dávky striebra a aké davky Céčka sa ti osvedčili?

ahojte, mamičky.... ja neviem, čo robiť... už tretí týždeň má naša 2,5 ročná Nelka kašeľ. Predtým mala nádchu, prešlo jej to, ale kašeľ jej ostal... Nasadili sme Mucosolvan junior, Stoptussin, Calciový sirup, kašeľ ustal, nie celkom.. ale teraz sa vrátil v plnom rozsahu, ak nie horší... mám obavy, či to nebude niečo vážne, ale teplotu nemala....