Ročný chlapec, suchý kašeľ, zápal uška, následne žabka

sylvia78
19. nov 2011

Pekny dobry vecer pani doktorka, mam rocneho syna, nastupil do jasiel a hned na druhy den teda po dvoch hodinach v jasliach sme dostali soplik a zaciatocny zapal stredneho uska, zato ja mam pocit, ze neochorel v jasliach. Boli sme na ontibiotikach Augmentin, uska su v poriadku ale zacal pokasliavat a mame Stodal, mal suchy kasel a mam pocit ze chrchle ale pani doktorka povedala, ze dychanie mame v poriadku a ze stodal mu mam davat kym chrchle. Na sopliky mame Baby Nasivin a maly sme zlty Trifed(uz ho neberieme, brali sme ho o den viac ako antibiotika), sopliky mame uz iba trochu ale stale dycha divne ustami ako keby mal zapchaty nos, odsavam a nic nejde. Na to som si vseimla, ze sme dostali aj zabu, zachripol, dostal hnacku a pusa na licach v ustach biele flaky ale jazyk ma cisty, trochu biely, no ma to take iste ako prvy krat, idu nam horne aj dolne dvojky a zabku mal aj ked mu isli prve zubky v auguste a septembri. Chcela by som sa opytat ci by Mucosolvan nebol lepsi ako Stodal a ci vlastne uz budeme moct nastupit do jasiel alebo radsej mam ist znova k doktorke. Zabku vytierame ako prvy krat, soda na to cebion kvapky a tri krat denne Candibene. Na hnacku teda raz max dvakrat ma denne mu davam ryzovy vyvar, mrkvu a dala som mu Smectu a samozrejme Biogaju . Budte taka dobra poradit mi, ja som iba teraz nastupila do prace a uz som na OCR, co mame robit? Jaj a este rano papame Imunoglukan na radu doktorrky uz spred nastupu do jasiel. Dakujem moc pekne.

mucosolvan_junior
30. nov 2011

Dobry den Sylvika, rozhodne odporúčam ísť k lekárovi a ak by ste si to mohli dovoliť, odporúčam ostať doma s dieťatkom (vynechať kolektívne zariadenie) aspoň 3 mesiace.
Skúste aj domáce recepty:
Prostriedok proti chripke . 1 cibula najradšej červená , nasekať pridať 3 p olievkové lyžice medu.užívať UVARIŤ podívať po lyžičkách.

Prostriedok na všetky respiračné infekcie.
1 červená cibula nasekana posypaná hnedým cukrom 3 lyžice nechať stáť 12 hodin. Potom zliať a každé 2 hodiny.1kávová lyžička

Prostriedok homeopatický na riedky soplík .
Pozor ALIUM CEPA 9 CH -_/ je tiež vyrobený z cibule 5 guličiek pod jazyk , každé 2 hodiny.

sylvia78
autor
4. dec 2011

Dakujem velmi pekne, no bohuzial ja neviem s nim zostat uz doma, ale uz sa nam to napravilo. A aj male deticky mozu med? jA som malemu med ete nedavala, dakujem