Ako dlho by malo dieťa piť Nutrilon?
Ako dlho by malo pit dieta nutrilon?Pocula som ze je uz aj 5 ta je od troch rokov.Poznam mamicky ktorychdeticky piju az kyn jńejdu do skoli?Aky je vas nazor?
... vela mamiciek tu ma nazor, ze naco UM, je to chemia, dame kravske. A to je ake: krabicove z Tesca s trvanlivostou 6 mesiacov? Kvalitne kravske mlieko, zial, uz v obchodoch nedostaneme. Ani to s trvanlivostou 7 dni. Musite si najst farmu, ktora dava zvieratam kvalitne krmivo, vybeh atd. Ak taku najdete, rano pribehnete, teta vam poda cerstvo nadojene mlieko, doma prevarite a potom budete mat kvalitne kravske mlieko.
Baby pommooc🙂!!KEdy moj maly bude mat ukonceny 6mesiac, ked sa narodil 8.2.2013???Bude to 8.8.2013 ci az 8.9.2013???Chceli by sme prejst na Nutrilon 2 a mam v tom nejaky mis-mas🙂:::🙂))dakujeeem🙂!
Nasa Lilly pije Nutrilon HA, dava si kazde rano a obcas aj po obednom spanku. Po kravskom mlieku sa mi stazovala na bolest bruska a raz aj vracala. Nutrilon jej chuti, takze jej ho budem davat aj nadalej. 🙂
Kolke z vas tu funguju ako imaginarny nick a v skutocnosti zastupuju firmy vyrabajuce UM? Toto by som ja rada vedela 😀
Podla mojhu nazoru - pre deticky od 1 roku: ak UM tak s mierou - nie ako nahrada za jedlo, nie ako nahrada cistej vody resp inych tekutin, nie ako uspavaci prostriedok kedze by malo mat dietatko ciste zuby, ak kravske tak naozaj kravske - teda nie z obchodu s trvanlivostou takmer nekonecnou, nie akoze 7 dnove lebo keby clovek vedel ako ho prevazaju tak by zaplakal, iba take co kupite cerstve z mliekomatu resp priamo z farmy a clovek to doma prevari. Ja osobne nezatracujem ani jedno ani druhe, pretoze UM nie je nic ine ako detske vitaminy Martankovia a pod., s kravskym mliekom sa tiez da aj ublizit ak je ho vela a nespravne spracovane.
Nutrilon najlepsie vobec, fuj 😝 🙂
ale celkovo UM podla mna nie dlho (pokial nie su zdravotne dovody). urcite nie po 3 roku - ta N5 je len dalsi sposob, ako zarobit na detoch 😒
Najlepšie ani deň. Dcérka má 2 roky 8 mesiacov a je stále kojená. Keby mali všetky deti také šťastie...

ja davam 15m synovi rano mleko z automatu s troskou granka,lebo tiez mi nechcel velmi pit a nutrilon uz len vecer pred spanim a este z kravskeho mu varim na veceru krupicu. Nutrilon som mu zacala pravidelne davat od 4m, po 12m som zacala obmedzovat a pridavat kravske z automatu. Musim poklopat,ale este chory nebol, len teploty po ockovani aj to 1-2 dni. Nutrilon mu chcem davat aspon do tych troch rokov aspon jednu davku denne.