Ako dlho by malo dieťa piť Nutrilon?
Ako dlho by malo pit dieta nutrilon?Pocula som ze je uz aj 5 ta je od troch rokov.Poznam mamicky ktorychdeticky piju az kyn jńejdu do skoli?Aky je vas nazor?
Umeliny po roku naco???nechapem..
... vela mamiciek tu ma nazor, ze naco UM, je to chemia, dame kravske. A to je ake: krabicove z Tesca s trvanlivostou 6 mesiacov? Kvalitne kravske mlieko, zial, uz v obchodoch nedostaneme. Ani to s trvanlivostou 7 dni. Musite si najst farmu, ktora dava zvieratam kvalitne krmivo, vybeh atd. Ak taku najdete, rano pribehnete, teta vam poda cerstvo nadojene mlieko, doma prevarite a potom budete mat kvalitne kravske mlieko.
Baby pommooc🙂!!KEdy moj maly bude mat ukonceny 6mesiac, ked sa narodil 8.2.2013???Bude to 8.8.2013 ci az 8.9.2013???Chceli by sme prejst na Nutrilon 2 a mam v tom nejaky mis-mas🙂:::🙂))dakujeeem🙂!
8.8.2013 🙂 moj sa narodil v maji a v novembri sme prechadzali na Nutrilon 2 🙂
Nasa Lilly pije Nutrilon HA, dava si kazde rano a obcas aj po obednom spanku. Po kravskom mlieku sa mi stazovala na bolest bruska a raz aj vracala. Nutrilon jej chuti, takze jej ho budem davat aj nadalej. 🙂
Kolke z vas tu funguju ako imaginarny nick a v skutocnosti zastupuju firmy vyrabajuce UM? Toto by som ja rada vedela 😀
Podla mojhu nazoru - pre deticky od 1 roku: ak UM tak s mierou - nie ako nahrada za jedlo, nie ako nahrada cistej vody resp inych tekutin, nie ako uspavaci prostriedok kedze by malo mat dietatko ciste zuby, ak kravske tak naozaj kravske - teda nie z obchodu s trvanlivostou takmer nekonecnou, nie akoze 7 dnove lebo keby clovek vedel ako ho prevazaju tak by zaplakal, iba take co kupite cerstve z mliekomatu resp priamo z farmy a clovek to doma prevari. Ja osobne nezatracujem ani jedno ani druhe, pretoze UM nie je nic ine ako detske vitaminy Martankovia a pod., s kravskym mliekom sa tiez da aj ublizit ak je ho vela a nespravne spracovane.
Nutrilon najlepsie vobec, fuj 😝 🙂
ale celkovo UM podla mna nie dlho (pokial nie su zdravotne dovody). urcite nie po 3 roku - ta N5 je len dalsi sposob, ako zarobit na detoch 😒
Najlepšie ani deň. Dcérka má 2 roky 8 mesiacov a je stále kojená. Keby mali všetky deti také šťastie...

ja davam 15m synovi rano mleko z automatu s troskou granka,lebo tiez mi nechcel velmi pit a nutrilon uz len vecer pred spanim a este z kravskeho mu varim na veceru krupicu. Nutrilon som mu zacala pravidelne davat od 4m, po 12m som zacala obmedzovat a pridavat kravske z automatu. Musim poklopat,ale este chory nebol, len teploty po ockovani aj to 1-2 dni. Nutrilon mu chcem davat aspon do tych troch rokov aspon jednu davku denne.