icon

Kedy priviesť dievčatko na tanečnú?

evuu84
21. aug 2012

🙂 ahoj rada by som sa opytala na vase skusenosti od kolkych rokov je mozne dat deticky na tanecnu? nasa raketa ma este len rok a pol ale na hudbu si uz pokyvkava odkedy vedela sediet.. najviac miluje hudobne stanice a ma svoje oblubene pesnicky ( clovek by sa z nej pototo niekedy, ked napodobnuje shakiru vo waka waka) 😀 preto len zo zvedavosti kedy je vhodny cas? 😉 vdaka

Strana
z2
sisaha
21. aug 2012

@evuu84 v takomto veku su skor vhodne jednoduche cvicenia na hudbu. My sme chodili do hudobnej skoly Yamaha - tai chi centrum, ale je to trosku financne narocnejsie 1x do tyzdna.
Take choreografie dieta zvlada podla mna az po stvrtom -piatom roku

xenicka13
21. aug 2012

@evuu84 u nas beru deti v zus od 4 rokov, ja som malu pocuvala od troch rokov, ako chce chodit 😀 😀 😀 musela rok cakat

petermodrovsky
21. aug 2012

unas v akademii zaciname od 4och,niekedy vyskusame aj mladsie deti ked su trocha vyspelejsie.ale je super ze uz mala zacala doma teraz 😉

evuu84
autor
21. aug 2012

@sisaha
@xenicka13 dakujem 🙂 ved ja viem ze je este malinkaa na to 😉 len ze kedy sa asi mozeme tesit, teda ak ju to bude stale bavit.. 😉

evuu84
autor
21. aug 2012

@petermodrovsky ano ano je to maniak, dufam ze jej to vydrzi, ved sme tu v petrzke tak sa hadam u vas raz uvidime!!!! nech sa dari! 🙂

felinda
21. aug 2012

no aj ja by som mojho už dala.ten tancuje aj na reklamy 🙂 ale tu v MT ho nechcú zobrať kým nebude mať 4 ☹

bobos35
21. aug 2012

aj moja mala stale tancuje a paci sa jej zumba,,Ked niekde ideme a pocuje hudbu,hned tancuje🙂 🙂 🙂 .Ked ju to v buducnosti bude bavit,dam ju na tanecnu,uvidime

kamko24
21. aug 2012

moja bude mať na konci októbra 5 rokov,tiež by chcela ísť na tanečnú,chceli by sme ju niekde dať od septembra,len ešte musím niečo vhodné v Košiciach pohľadať a najlepšie niečo v okoli,sme z Terasy.neviete o niečom?ďakujem

habibi78
21. aug 2012

nasa chodi k Mirke Kosorinovej od 3,5 roka 😉

mummy01
21. aug 2012

Mna by ale zaujimalo ako je to s hanblivymi dievcatkami.Mam skoro 6 rocnu,rada tancuje ale je straaaasne hanbliva a odmieta akukolvek tanecnu ci kruzok kde je vela cudzich ludi a deti.Je aj na tanecnej moznost individ.pristupu pre take dievcatka?

eaka
21. aug 2012

@felinda zober ho so sebou na zumbu 🙂

blumka
21. aug 2012

@evuu84 s mladsou som rok chodila na Yamahu (uz to bolo spomenute), tam sa vyspievala a vytancovala. Doma sa tiez natriasa na kazdu hudbu. Starsia chodila minuly rok na tanecnu, zaklady spoloc. tanca, zacala tesne pred 4. narodeninami. Bude pokracovat aj tento rok 😉

jarmila221
21. aug 2012

@kamko24
moja mala ma zachvilku 4 a chodi v košiciach do tanečnej školy hviezdička,maju tam viac takych malinkych detičiek a maju velmi dorby pristup,dcerku to neskutočne bavi a dokonca chodia už aj po yvstupenaich a sutažiach

miminika
21. aug 2012

aj ja mám 5 ročnú dcérku je nadaná na spev i tanec bolo nám to aj schválené ale u nás v RS berú len od 6rokov je to choré ☹ deti by už mohli chodiť aj od 3 rokov.Tak sme ju dali na tenis chodí tam už vyše roka a je to super.Chystáme sa do BB bývať tam sa snáď do tanečnej dostane máme to v rode.Ak niekto o takom vie poteší 😅

prasiatko30
21. aug 2012

Moja starsia zacala baletnu Pripravu od 4r minuly rok im do toho uz zacali montovat aj flamenco a veru je sranda pozorovat take male baletky ako naberaju graciu pri pohyboch. Tento rok ich tanecna skola zorganizovala festival kde vytazok bol venovany jednej dobrocinnej organizacii a veru deti 4-5 r sa pripravovali pocas celeho roka na tuto udalost. Zvladli to na jednotku bolo uzasne vidiet uz 4 r deti ako zvladaju odtancovat jednoduchu choreografiu a co je hlavne nemaju vobec tremu pride im prirodzene odtancovat pred plnym auditoriom.

jarmila221
21. aug 2012

@miminika a na aky štyl tanca by si chcela dat dcerku ? 🙂

mimi21mimi
21. aug 2012

Ja mam v klube deti od 3 rokov v pripravke a niektore zvladaju, ine nie... ale moja dvojrocna sa k nim pripaja a celkom jej to ide, aj ked viac ju chyta gymnastika, ak sa to da v tomto veku povedat 🙂

dejnas
21. aug 2012

naša dcérka krásne cíti rytmus doslova od bábätkovského veku, neustále sa vrtí, hockde začne tancovať... tiež som ju chcela prihlásiť do tanečnej, ale u nás berú deti až od 6 rokov, čo je škoda 😒

nika264
21. aug 2012

No aj moja maličká keď počuje hudbu hneď vrti zadockom tancuje a sem tam si pospevuje ma este len rok a nieco, tak keby ju to do buducna bavilo rada by som ju dala na tanečnú, akurát by ma zaujímalo kedy je ten správny čas pre dieťatko aby sa tomu tancu venovalo naplno 😝 😉

rolak
21. aug 2012

@jarmila221 prosím ťa,aké najmladšie deti sú v tej hviezdičke? ja zháňam nejakú pohybovú pripravu alebo krúžok pre dvojročné deti.

miminika
21. aug 2012

🙂 to je dobrá otázka zvláda prvé prvky súboru ale aj spoločenské len nech je to pohyb kde je viditeľný výsledok 😉

lia271
21. aug 2012

Teraz v septembri v KE ja moznost prihlasit deti od materskej skolky do tanecnej skoly UNOSTAR pod vedenim tanecnych lektorov .Riaditelom je znami spvak Zelenak, ktory niekedy na STV uvadzal televiznu relaciu Hviezdicka , niektory si to mozno pamätaju. Je to na sposob sukromnej skoly s vysvedceniami ,, moznostou sa kvalifikovat. Urcite odporucujem je to na urovni, Mala sa hlavne vytancuje . Na internete su vsetky vystupenia,kto chce nech sa pozrie. Dala by som ju aj na spolocenske tance, mozno raz Dansovia pride aj do KE. Drzim palce Lenka

sorciera24
21. aug 2012

@felinda presne, u nas v MT su vsetky tanecne kruzky od 4 rokov....avidim, ze aj moj je tanecne nadany.....spolu casto tancujeme....

felinda
21. aug 2012

@sorciera24 založíme si vlastný club 😀

sorciera24
21. aug 2012

@felinda ale zas popravde neviem, ci by sa moj vedel dlhsie sustredit...asi nie, on tak vybit energiu, ale ze by sa ucil nejake prvky...ako zvladne zopakovat , ale mozno fakt v tych 4och rokoch su tie deti vyspelejssie (ked my mae 4 az o rok;))

ktore
21. aug 2012

ahojko.moja dcerka lubi tancovat aj tancovala ale jej to znechutila baba co ich ucila.hrozne na nich kricala.takze uz rok netancuje co velmi lutujem.dcerka ale tancovala hip hop tance ci disco.solo aj v skupine.islo jej to .sice bola amater ale chvalili ju no darmo ked nechce ist dalej.od nas je daleko do mesta takze ani ju nemozem nosit.to je tiez minus.

alena218
21. aug 2012

mam 47 rokov a chodila som do ĽŠU odbor tanec, kde sme cvičili ako deti naročne baletne prvky a tiez gymnastické. v starsom veku som uz netancovala ale športovala a každy den cvicila a behavala. vydrzalo mi to az do 26. roku, kedy som od bolesti uz nemohla ani spavat, a kedy mi po vyšetreni lekár povedal ze mám zodranú chrbticu "ako 50 ročná žena". a to som nikdy nerobila žiaden šport ani tanec závodne. odvtedy som cvicila cviky na chrbticu. cvicilasom , ale len za pomoci liekov od bolesti a proti zápalu. teraz uz nemôzem vôbec cvicit, lebo ma každý pohyb bolí. zvážte aj to milé mamičky: športom nielen ku zdraviu ale aj k trvalej invalidite. Uz som sa zmierila s tým , že zomriem na zničenú pečienku, ktorá trpí mojimi liekmi proti bolesti...

jarmila221
21. aug 2012

@rolak nemaju to ani tak velmi na vek,oni dietatko vyskušaju na par treningoch a aj ked ma dajme tomu 3 roky ale sustredi sa a da sa s nim pracovat,tak ho vezmu... oficialne je to od 4 ale beru aj mladšie no neviem či 2 ročne nie je malinko... oni s nimi nacivičuju jednoduche choreografie ale take mile a zabavne 🙂 s dvojročnou dcerkou skus v ke radšej nejake cvičenia na hudbu alebo zumbu kde sa len tak saka vyblazni,(nebude tancovat "nacvičnee choreografie" ale tancovat si len tak sama a precitovat hudbu ) 🙂 a z vlastnej skusenosti by som dvoj troj,či štvoročne deti na gymnastiku určite nedavala,je pravda že v tomto veku sa najviac naučia a ked budu staršie budu v tom naozaj dobre.... ale na druhej strane svaly chrbtica všetko sa vyvija a roztahovačky ako šnury,rožtepy a pod. nevplyvaju na dietatko najlepšie čo sa odrazi v staršom veku... ak to dietatko bavi robit,dajte ho radšej na disco ako pisala ktore.... tam robia popri tanci s detmi aj rozne zaujimave prvky a akrobatiku ale taku bezpecnu 🙂))

rolak
21. aug 2012

@jarmila221 no ja hľadám presne také nejaké zábavné cvičenie, nie ozajstné tréningy...len nejakú pohybovú prípravu, jednoduché tančeky ala Spievankovo, ale vôbec nič neviem na nete nájsť... tú hviezdičku som našla,že berú od 4 rokov...vďaka za odpoveď!

jarmila221
21. aug 2012

@rolak ja ti nieco skusim tu v ke pohladat,lebo hlada aj moja sestra pre dcerku ked o niecom budeme vediet urcite ti napisem 🙂 🙂 🙂

Strana
z2