Kedy priviesť dievčatko na tanečnú?
🙂 ahoj rada by som sa opytala na vase skusenosti od kolkych rokov je mozne dat deticky na tanecnu? nasa raketa ma este len rok a pol ale na hudbu si uz pokyvkava odkedy vedela sediet.. najviac miluje hudobne stanice a ma svoje oblubene pesnicky ( clovek by sa z nej pototo niekedy, ked napodobnuje shakiru vo waka waka) 😀 preto len zo zvedavosti kedy je vhodny cas? 😉 vdaka
jéj tak ďakujem že sa našla dobrá duša čo mi napísala díky kmeli 😉
Moja tiez miluje tanec. Sama som bola sokovana ako jej to ide. na dovolenke tancovala so starsimi detmi podla vzoru animatorov a veru nezaostavala.ale ma len 2 a pol tak chceme skusit yamahu a buduci rok uz nejaku tanecnu skolu.
@zuzkat1 v ba jednoznacne district dance 🙂))
my sme začínali v ZUŠ asi v 5tich rokoch a spoločenské tance sme začali v 3-tej triede zš, ale ono je to velmi individuálne, viem že aj do školky chodila pani ktorá s nimi robila tanečnú prípravku, držíme palce malej tanečnici 🙂
@jarmila221 nepoznam.pozriem na nete. dakujem
@petermodrovsky Ahoj, uz tu raz taka otazka padla, ze ako je to s hanblivymi detmi. Starsia dcera(3,5rocna) velmi rada tancuje a spieva, nechava si pustat pesnicky s detskymi choreografiami(ma doma asi 6 dvd takych) a vsetky ovlada, tancuje s detmi, aj si spieva...ale dost casto si takto tancuje a pospevuje, ked sa na nu nikto nepozera, pripadne malokedy nam dovoli sa na nu pozerat, vacsinou nas zahriakne, ze sa nemame pozerat na nu ako tancuje a schova sa za roh alebo do kuta... takze neviem co by robila na nejakom kurze(pripravke), kde by bolo vela ludi... ake mate skusenosti s takymito detickami, osmelia sa? ...lebo ja uz neviem ako ju motivovat aby nam aj nieco pekne predviedla...aksa aj stane tak je to velmi malo, este tak mne samej, ked sme doma a jej mladsej sestre predvedie, ale ostatnym v rodine a kamaratom tazko ☹... a rada by som ju prihlasila na tanecnu ked vidim, ze ju to bavi a s akym nadsenim si tancuje a pospevuje...dokonca niekedy vymysla svoje vlastne choreografie, ak to tak mozem nazvat uz teraz a snazi sa to naucit mladsiu(1,5rocnu) dceru... dakujem

@jarmila221 dík, zatiaľ som našlla len angličtinu pre deti v stonožke s pesničkami a tancami a hudobnú školu Yamaha,ale to je drahé... pojdeme pozrieť ukážkovú hodinu v septembri... tuším niečo aj v haligande....budem asi do jednotlivých MC volať.....inak neviem.....