VEĽKÁ MASKOVÁ SÚŤAŽ 1: Chcete vyhrať plný Disney album s Tescom?
Milé mamičky, pošlite nám fotky vašich miláčikov v maske rozprávkovej postavičky - ideálne z rozprávok Disney 🙂 do 16. apríla 2014. Tri z vás odmeníme Disney albumom so všetkými 180 kartičkami na hranie a učenie angličtiny pre detičky. Teším sa na vaše fotky 🙂
Všetko o Disney hre nájdete na: http://www.rozpravkovetesco.sk/karticky/

Nasa Sipkova Ruzenka))
Milé mamičky, ďakujem za super fotky masiek! Veru rozhodovanie nebolo ľahké, všetky sú nádherné! Nakoniec sme hlasovaním medzi kolegami vybrali tri z vás, ktorým pošleme plný Disney album so všetkými kartičkami: @rainbow13, @majakuca, @lucien2 . Výherkyniam gratulujem a prosím o zaslanie adries do IP. Prajem krásny dník všetkým! 😉
@mata_tesco - dobrý deň,prosím budee ešte jedna takáto súťaž o plný Disney album..Ak by bola tak by som Vám bola veľmi vďačná...🙂
@lenka215 Mesiac s Tesco Hravo a zdravo a Disney na fóre končí na Veľkonočný pondelok, takže už ďalšiu veľkú súťaž nestihneme.
Krásny večer, mamičky 🙂 Stretneme sa opäť zajtra 🙂
@mata_tesco nechapem ako mohla vyhrat tato osoba @rainbow13 ktora si tu z toho spravila biznis ked predava tie leskle karticky po 1 eure 😠 a ma ich niekolko desiatok a pritom ine mamicky ich zhanaju o dusu a nemaju ich sancu zohnat ☹
@mata_tesco
Potvrdzujem slová @natalii6 Aj ja som mala tú česť, prísť do kontaktu s @rainbow13 Z môjho príspevku si zistila, že mi chýba lesklá kartička 180. Z tej správy, čo mi poslala som zostala maximálne ZNECHUTENÁ a sklamaná. NENAŽRANOSŤ a PREŠPEKULOVANOSŤ niektorých ľudí, ozaj nepozná hranice. Niektoré mamičky si z toho spravili VÝHODNÝ BIZNIS. FUJ!!! 😠 😠 😠 😢 😢 😢
---------------------------------------
rainbow13 2014-04-05 12:50:55 píše:
Dobry den, mam na predja 180-tku za 1,-€ + postovne
mery333 2014-04-05 13:10:02 píše:
DD, tak maximálne som ochotná dať 10 centov... vidím, že sa dá zarábať naozaj na všetkom. 😠
rainbow13, 2014-04-05 13:27:38 píše:
Dakujem za odpoved, pekny den prajem
---------------------------------------
@mata_tesco mila mata, priznam sa, doposial som sa do ziadnej akcie na MK nezapoija, no nakolko sme boli na prvom karnevale tak som neodolala a pridala som fotku dcerky. myslela som, ze hodnotit budu ludia z MK a tym bude hodnotenie objedtivnejsie a po pravde kreativnejsie a napaditejsie masky ziskaju viac hodnoteni ako profifotky z atelierov ci masky z pozicovni ci obchodov. ako vsak vidim u vas bola kreativita udupana a vyhrala komercia (najma ak sa mali uprednostnovat disney postavicky).
neviem co bude robit rocne dieta s vyhrou (mozno ju mamicky zpenazi tak ako to tu uz viaceri spominali, ale to ste asi nevedeli, ze je taka sikovana/kreativna).
tiez patrim medzi tie, ktore sa velmi sklamali v tejto sutazi ☹
Milé mamičky, v mene celého Tesco marketingového tímu Vám ďakujem za vaše otázky, príspevky a nápady počas apríla pridané do fóra Mesiac s Tesco Hravo a zdravo. Boli veľmi inšpiratívne aj kreatívne 🙂 Som fakt rada, že sa vám zberateľský program Disney kartičiek tak zapáčil a má tisícky fanúšičiek.
Len pre info - kartičky do albumu môžete zbierať za každý 10 eurový nákup v predajniach Tesco ešte do konca apríla. Ak si chcete kartičky vymeniť s inými mamičkami, môžete vyskúšať niektorú z rozprávkových búrz v predajniach Tesco. Pripájam link na rozpis termínov búrz kartičiek: http://www.rozpravkovetesco.sk/karticky/
Určite ste si všimli, že v balíčku kartičiek je aj kupónik na registráciu vašej základnej školy do špeciálnej súťaže Školmánia: http://www.rozpravkovetesco.sk/skolmania/
Dve školy s najviac zaregistrovanými kódmi celkovo a s najväčším počtom kódov v prepočte na žiaka vyhrajú športový deň a výlet. Školy môžete registrovať až do 7. mája 2014.
Fórum na Modrom koníku Tesco Hravo a zdravo vrátane výmennej burzy, diskusií a Fotoblogu bude dnes večer ukončené. Všetky výhry vám pošleme najneskôr do konca apríla.
Držím Vám palce pri zbieraní kartičiek aj pri vymýšľaní zdravých a hravých receptov pre vašich najbližších. Možno vás inšpirujú niektoré recepty tipy od mamičky Mišky Králikovej: http://www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/
Prajem Vám ešte krásne sviatky a pokojný štart do nového týždňa. Verím, že sa vám fórum Tesco Hravo a zdravo páčilo a bolo pre vás aj užitočné 🙂
Ďakujem 🙂
Maťa
Tesco

naša malá Cililing