icon

Zľavy v Tescu v Skalici

oktobermimi
3. mar 2014

Prečo su v Tesco Skalica písane na niektoré veci akcie a pritom tam akcia nie je?...
Myslím to tak že niečo stojí 1.39€ normálne ale je na tom zltá cedulka AKCIA 1.39€ ?? ... ked viem že tento tovar stojí v akcii 0.99€
alebo je písané že stojí 1.04€ a na kasi nablokuje 3.50€ ? ako je to možne ??

cent
3. mar 2014

@oktobermimi Tiež sa mi to stalo v Tesco ale v Poprade. Bola veľká cedula zľava na mlieko 0,65€ a keď som prišla ku pokladni, nablokovalo mi normálnu cenu bez zľavy 1,09€. No všimla som si to až doma,ale už som to neriešila, ešte že som nekupovala celý kartón 🙂

monicm
3. mar 2014

@oktobermimi ,nepracujem v tescu,pracovala som v inom hypermarkete a aj u nás sa to stávalo,najčastejšie chyba bola v tom,že sme nestihli,prípadne zabudli zmeniť ceny,aj ked sme dostali zoznam.nakoľko tovar nie je vždy len na tom jednom mieste,ale aj na akciových regáloch a pod.občas sme to neustriehli.nikdy však u nás nebol problém tento rozdiel preplatiť na informáciach a takisto som s tým nemala nikdy problém v tescu,hoci sa mi to tam stalo.a občas je to chyba zákazníkov,že proste tovar položia aj inde,ako ho vzali a ja ako zákazník po ňom nebudem predsa pozerať,čo je napísane na cenovke (teraz myslím názov),ale pozriem len cenu.a čo sa týka tej akcie....................hold,je to ťah obchodov,nie len tesca,ale každého jedného,ľudia často kúpia tovar len preto,že je v akcii a neporovnajú si cenu.obchod si môže dať cenu na akciu akúkoľvek cenu,je to len a len na ňom a to že ty vieš,že tak stojí normálne a v akcii má inú cenu je len dobre pre teba a dáš si pozor a nedáš sa zlákať.je zbytočné sa nad tým rozčuľovať,neprospeje to tebe a obchod s tým veľa nespraví,lebo častokrát je mu to jedno,treba sa nad to povzniesť 😉 😉

monicm
3. mar 2014

@cent pre takéto prípady si vždy kontrolujem blok hned po zaplatení,ja to beriem tak,že chyba sa proste stane,všetko sú to tam len ľudia a sú omylní 🙂

daska_tesco
3. mar 2014

@oktobermimi ďakujeme za tvoju pripomienku. Odporúčame pri akejkoľvek nespokojnosti s cenami, aby si sa obrátila na Centrum služieb zákazníkov v danom obchode - radi chybu napravia (pultík pri vstupe do predajne).

malalucka3
3. mar 2014

ahojte...neaky ten piatok som v tescu robila tak trosku do toho vidim ako to je niekedy z akciu...napr: mala byt akcia na povlecenie na postel...( povodna cena 9,90eur)...tato cena sa v pondelok prerobila na 12,90eur....v utorok v noci sa ta cena dala zase na 9,90eur aj z velkou akciou....takto to bolo pripravene na akciu na stredu....

oktobermimi
autor
3. mar 2014

@cent presne to aj u nás len na masožravú rastlinku to bolo dnes rano... zraj 1.04 tak si ju mm zobral a na kazi mu povie že 3.50... a ked povie že to teda za tu cenu nechce tak uplne povíšene dvihla mobilčke čo maju na kasi a volala na inf ze Storno... ani sa nik neospravedlnil za spatnú cenu nic...

oktobermimi
autor
3. mar 2014

@daska_tesco ...
alebo mlieko stojí 0.66e a je v akcii za 0.66e ...
pivo stojí normálne 1.39 a je v akcii za 1.39e pritom v akcii ak je tak stojí 0.99e ...
a vecne na INF nik neni.. barskedi tam stojím aj pol hodinu než tam niekto príde...

cent
3. mar 2014

@monicm no veď áno,jasné že sú len ľudia, pri toľkých veciach, cenách a zľavách musí byť chaos 🙂

cent
3. mar 2014

@oktobermimi presne, ani ti nič nepovedia že prepáčte alebo čo,ale ešte na teba pozerajú,akoby som tie cenovky dávala ja 🙂

daska_tesco
3. mar 2014

Milé mamičky, ďakujeme za vaše pripomienky. Budeme radi, ak sa obrátite na Centrum služieb zákazníkov vo vašom obchode - určite vaše sťažnosti vyriešia k vašej spokojnosti a v prípade cenového rozdielu, vám bude preplatok alebo celá suma za tovar vrátená. Verím, že máte aj nejaké pozitívne skúsenosti s riešením sťažností v predajniach Tesco.

oktobermimi
autor
3. mar 2014

@daska_tesco ... to by tam prv niekto musel biť ....
A aby som čakala na človeka čo tam má byt povine ale je zašity dakde v kumbýli a telefonuje si z niekym a ešte sa na mna pozrie a DRZO odíde je fakt super!

maribell
3. mar 2014

nam sa stalo ze nam nablokovali inu cenu ako bola pisana ... isli sme s tym na informacie a v pohode nam to preplatili

monicm
3. mar 2014

@daska_tesco ja musím povedať,že mne vždy preplatili rozdiel bez najmenších problémov,teda,raz s tým boli opletačky,ale vyriešilo sa to k mojej spokojnosti. ale je pravda,že na informáciach by mohli byť dvaja ľudia,kedže cenu ide zisťovať ten,kto je na informáciach a občas to trva veeeeeeeeľmi dlho

dasa_tesco
3. mar 2014

Mamičky, ak chcete vyhrať zaujímavé ceny - balíček plienok a kozmetiky pre vaše zlatíčko - podeľte sa o svoje skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov aj tu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/ake-mate-skusenosti-so-sluzbou-potraviny-domov/ Držíme palce! 🙂

erikaka
3. mar 2014

@daska_tesco ja by som mala otázku ktorá sa netýka iba konkretne jedneho tesca, ale celkove všetkých. ako to tesco robí s zlavami, že niektore veci v zlave su iba v niektorých mestách a inde nie. konkretne tu na MK v určitej skupine mamičky často napíšu u nás je zlava na to a to a ja idem k nám do Tesca a u nás mi povedia, že oni za taku cenu ani nemali.
napr. konkretne lyžičky fisher price niekde boli za 0,24e a u nás 1,99e, alebo dvojbalenie detských vlhčených utierok huggies 1+1 za 0.74 u nás to tiež nemali a vela vela iných vecí

daska_tesco
3. mar 2014

@erikaka dôvodom rôznych zliav môže byť aj to, že jednotlivé predajne môžu robiť príležitostne aj vlastné výpredaje vybraných výrobkov - napríklad pri vypredávaní zásob, aby vytvorili miesto v sklade pre nové výrobky.