icon

Gastro MUDr. Jutka

8. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto chodí do Michaloviec k tomuto lekárovi? Plati sa za gastro vyšetrenie ?

nuna2112
•
13. sep 2023

Dobrý večer ja som tam bola v apríli a nič som neplatila

nuna2112
•
13. sep 2023

Síce klamem 16€ ale za prednostné vyšetrenie ináč nie ale to nemusíte

autor
•
14. sep 2023

@nuna2112 a robil vám to gastro vyšetrenie tu hadičku do žalúdka?

autor
•
14. sep 2023

@nuna2112 a bola ste s ním spokojná ? Aj s vyšetrením ?

nuna2112
•
14. sep 2023

Áno robil mi hadicku v tomto je že vraj najlepší rýchlo robí ...Prvé stretnutie bolo super aj sme sa zasmiala vtipkovali atď ale čo sa týka oznamenia výsledkov atď bola som sklamaná veľmi a už ku nemu viac nepôjdem radšej pôjdem do Ke .. takto aby si ma pochopila volal mi keď prišli výsledky že sa mu to neda poslať do e-mailu že nech prídem osobne povedal mi skrátka v telefóne čo mi zistili ...Keď som tam prišla sestrička mi strčila papier s výsledkom nech podpíšem a keďže mi zistili diagnózu na celý život a ja som ostala vylakana čo to jak to tak som očakávala že pôjdem ku nemu do ordinácie a ešte mi to v kľude vysvetli keďže som mala pár otázok ku tomu no žiaľ sestrička má hneď zmietla že nie a bodka dovidenia ..čiže všetko som to riešila buď tu alebo na googli čo mi je ako čo jak mám fungovat

autor
•
15. sep 2023

@nuna2112 to ma mrzí, že sa takto zachoval, ja som k nemu objednaná bojím sa tej hadičky.

nuna2112
•
15. sep 2023

Tak je to nepríjemné naozaj mne bral asi dve či tri vzorky takže to trvalo dlhšie ako len klasická hadicka ..držím palce to zvladnete

izabella123
•
25. jún 2025

Prosím vás ako ste ich kontaktovali dá sa aj volat?

lenkasarka
•
25. jún 2025
@izabella123

Prosím vás ako ste ich kontaktovali dá sa aj volat?

@izabella123 dá po 13 hodine. Z môjho pohladu je to jeden z najlepších doktorov ktorých som ja v živote dtretla(bolo ich viac než dosť)