icon

Kde nájsť odborníčku na zrušenie prekliatia na východnom Slovensku?

blueberryqueen
3. apr 2025

Dobrý deň vie niekto o nejakej babke alebo pani ktorá vie zbaviť prekliatia alebo urieknutia ? U nás sa tomu hovorilo že vie odrobiť len východné Slovensko najlepšie okres MI SV VT HE SN

Strana
z2
really8
3. apr 2025

@blueberryqueen ja ta zbavim. Iba za 200e ti poslem ocikanu plienku

pribinak
3. apr 2025

Nič take neexistuje. Ak máš problemy vyhľadaj lekára, psychológa či psychiatra

Spamataj sa, je rok 2025

januska12323
3. apr 2025

Zbavíš sa toho keď prestaneš veriť.

pralinka25
3. apr 2025

@really8 super biznisplan 😎

guudy
3. apr 2025

@pralinka25 ja ponukam za dve stovky k plienke aj vestenie. Zn:vestecku gulu mam ;)

pralinka25
3. apr 2025

@guudy 😀

pribinak
3. apr 2025

Admin halooooooo…..kde máš zdravý rozum?
Nikto ako odbornika na zrušenie prekliatia neexistuje
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

diewcatqoo
3. apr 2025

Ak hladas v okoli Michaloviec, tak tam na dedinach si v kazdom druhom dome zhadzuju uhliky proti urieknutiu. Tak skus zaklopat na random dom a ked nebudu vediet tam, tak urcite vo vedlajsom ano 🙂

viestta
3. apr 2025

@pribinak presne toto mi napadlo....

diewcatqoo
3. apr 2025

Inak, odbornicka na zrusenie prekliatia... to sa urcite studuje na vysokej skole zivota 🙂

koniarova
3. apr 2025

Ja by som odporučila radšej odborníka z oblasti zdravotníctva.

lubkavargova1
3. apr 2025

To je ako maminky traduju, v nasej skolke, ze "jacmen v oku, toho sa zbavis ak prejdes obruckou po danom ocku"....neeeetreda lekar, netreba nic, staci obrucka.
Ja sa vobec necudujem tej zene co bola v JOJ co dala kopec peniazkov tomu podvodnikovy, predtym dala kopec vestici....ja tlieskam takym podvodnikom, treba poriadne stiahnut ludi, nikdy sa nepoucia....nikdy.
No, ale teraz vazne....bola taka babka tu na vychode, ale zomrela...vraj to podedila jej dcera, ale nie je taka dobra..inak sranda ze jej mama nic nebrala za take veci a ona ma pekny cennik. Biznis jak traky....ale nepoviem kde to je....
A najlvacsi gol je ak taketo zeny (nehovorim ze je to autorka), ale citala som uz prispevky od par zienok...svadba v kostole za toho svatoho nechce lebo vsak to chce len rodina a dieta uz vobecc nechce pokrstit, vsak nech sa rozhodne samo lebo neveri v Boha...ale na take bludy bude verit jedna radost...joj.

really8
3. apr 2025

@guudy no ale toto co je. Autorka: Ja ponukam plienku, vestenie a klucenku

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2025

@lubkavargova1 ved obrucka je zaklad, nie?😀

ahhola
3. apr 2025

Jedna taka odbornicka vytiahla milion cez obecnu uctovnicku. 💥Lipsic povedal, ze ju vsetci maju nechat na pokoji. Vela stastia pri odrieknuti, len sa nezosmyknut z plochej Zeme🤣

guudy
3. apr 2025

@really8 autorka, nenechaj sa nalakat lacno na klucenku.
Ponukam ti plienku, vestenie, klucenku a vlastnorucne napisany list Dedovi Mrazovi spred 35 rokov😁

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2025

Tak moment, ja ponukam plienku, vestenie, klucenku a odborne poradenstvo v comkolvek😉

guudy
3. apr 2025

@dskjhfdlkdjhl postav sa do radu s ponukou, ziadne predbiehanie😂

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2025

@guudy no, dobre, s tym listom Dedovi Mrazovi si sa dostala na prve miesto, ja mozno niekde vyhrabem list zo Sovietskeho Zvazu😀

guudy
3. apr 2025
pralinka25
3. apr 2025

@lubkavargova1 no len ako v dnesnej dobe nie su svadby v mode a vacsibna zije nadivoko co tie chudence deti s tym jacmenom budu robit. Ci matere potom chleby piect ci jako? 😯😁

viestta
3. apr 2025

Tu sa normalne spustil konkurencny boj o zakaznika 😅

pralinka25
3. apr 2025

@viestta biznis je biznis 😂

sticker
viestta
3. apr 2025

@lubkavargova1 vies co, najviac na toto veria tie v kostole zosobasene a pokrstenemu dietku zaviazu cervenu snurocku na ruku. Ked ma koliky palia uhliky a este obvina susedu, ze skaredo pozerala do kocika. Istota je istota, preto aj ocurana plienky je vzdy v pohotovosti... (nikdy som sa nedozvedela ci musi byt latkovka alebo moze byt aj pamperska)

tenerifka
3. apr 2025

😂😂😂😂😂
@guudy konecne podnikatelsky duch ako na MK treba, tu gulu tu vyuzijes denne👍👍👍

guudy
3. apr 2025

@tenerifka a zabavna je aj story, ako som k nej dosla😂. Kedysi som zvykla odpovedat muzovi na niektore jeho otazky, ze nemam vestecku gulu predsa. Tak mi ju raz doniesol z Vegas😂😂😂. Uz aj zapadla prachom, ale pokojne ju oprasim pre dobro autorky a mojej penazenky😂

really8
3. apr 2025

@guudy
@dskjhfdlkdjhl no tak prrrr. Ja pridam samolepku na auto. A ak ozves do hodiny, druhu ocikanu plienku mas len za euro.

kiwi3
3. apr 2025

normalne sa mi ulavilo, ze tu nie je ziadna vazna odpoved. co inak znamena: "U nás sa tomu hovorilo že vie odrobiť len východné Slovensko"?
akoze to zrusenie prekliatia funguje len niekolko km? a akemu tomu? ci to len niekto nevie sformulovat vetu?

guudy
3. apr 2025

@kiwi3 no ja svoju ponuku myslim uplne vazne. Ale tutok o
@really8 a @dskjhfdlkdjhl mam iste pochybnosti, ci maju vestecku gulu😁. Ja mam so svojou aj prax😊. Nie som ziadny amater..

viestta
3. apr 2025

@guudy no ja neviem, neviem. Ked uz mas tu gulu, uz dovno si male vediet koho mas odrobit a aj vyvestit na pockanie... Jaj, viem, zadarmo ani kura nehrabe, cakas na platbu 😅

Strana
z2