icon

Kde nájsť odborníčku na zrušenie prekliatia na východnom Slovensku?

blueberryqueen
3. apr 2025

Dobrý deň vie niekto o nejakej babke alebo pani ktorá vie zbaviť prekliatia alebo urieknutia ? U nás sa tomu hovorilo že vie odrobiť len východné Slovensko najlepšie okres MI SV VT HE SN

Strana
z2
guudy
3. apr 2025

@viestta ako som pisala…. cinkne penazenka, oprasim gulu ;)

lubkavargova1
3. apr 2025

@ahhola ty kokos na totu sa nejako zabudlo...viem ze uctovnicka mala sud a teda bola obvinena za spreneveru, ale ako dopadla ta vestica to by ma zaujimalo tiez...nevie nikto viac?

viestta
3. apr 2025

@guudy mne toto pripomenulo jednu strasne staru a nekonecne zabavnu diskusi tu na MK. Tiez to bolo asi v tom zmysle, ze ked potrebujes vyvestit, pricarovat lasku... bla bla bla... tak sa mi ozvi. Mne nedalo a milej vestici som napisala, ze predsa ona vie komu treba pomoct a uz dovno mala vyvestit, odcarovat, pricarovat lasku. Joj ake tornado sa strhlo. Vrchol bol, ked napisala, ze ona je SERIOZNA vestica. Tak som jej odpisala, ze vestica a seriozna su oxymoron. No a potom som sa dozvedela v IP, ze bude svoje dobre meno branit sudnou cestou. No a potom jej zmazali ucet...
Ale ty mas HW z Ameriky, takze u teba to bude urcite fungovat. Len bacha, budes musiet platit transakcnu dan

lubkavargova1
3. apr 2025

@viestta tu aj minule bolo, ze jedna chcela si priputat chlapa, cca tyzden dozadu nejakymi carami....ale inak tu opisanu plienku som tiez citala raz v jednom skrypte ked sme sa ucili na skusku a potom moc ma aj dezinfekcne vlastnosti, odporuca sa, ze ak nemame po ruke dezinfekcny prostriedok v prírode vieme pouzit moc.

majlo1234
3. apr 2025

Nic, uz ma predbehli. Keby volaco, za cestovne dobehnem na vychod a vezmem so sebou aj dieta, aby bol moc cerstvy

guudy
3. apr 2025

@viestta tu diskusiu si nepamatam. Ale tak klasika podvodnici… Esteze som poctiva a aj tie dane odvediem ;)

Autorka, ako to vidis? Oprasim gulu? Ci? Pridam ti este gumenu kacicku s okuliarmi, farbu si mozes vybrat (zlta, cervena, modra, ruzova, zelena alebo cierna) 😁

pralinka25
3. apr 2025

@guudy pockat pockat. Zltu cervenu a ciernu nevidime. Nepodvadzat!

guudy
3. apr 2025

@pralinka25 nepodvadzam, tieto su vylozene v policke, ostatne v zasobe v skrini😁

viestta
3. apr 2025

@lubkavargova1 ano, moc ma dezinfekcne ucinky, dokonca aj hydratacne, ale zas odrobenie nie je dezinfekcia

pralinka25
3. apr 2025

@guudy no len aby

lubkavargova1
3. apr 2025

@viestta a co ty vies....nejake tie cakry sa ocistia a hotovo vydezinfokovane...ci cakry su kde? Uz mam chaos...tie kacicky na fotke ma rozhodili...ja ich uuuuplne ze zboznujem...

guudy
3. apr 2025

A ako specialny bonus pridavam oranzovu😁

pralinka25
3. apr 2025

@guudy oooooo parada

lubkavargova1
3. apr 2025

@guudy ty kokos to odkial su take kacicky?

guudy
3. apr 2025

@lubkavargova1 amazon ;)
Mam doma 3 programatorov, pre nich su gumene kacicky klucove pri praci….
Ak chces nejake tematicke, mrk bud nemecky amazon alebo https://kacickovo.sk/ ;)

guudy
3. apr 2025

@lubkavargova1 na amazone kupis aj adventny kalendar s kacickami😁

pralinka25
3. apr 2025

@guudy mna silno zaujima vztah programatora ku kacke 😀

ahhola
3. apr 2025

@lubkavargova1 to bol milion, to nechyba nikomu. 🤣Keby slohla par tisic, alebo jej nasli🌿 marysku, sedela by.

mabenn
3. apr 2025

@blueberryqueen ked vies kto ta preklial, prekliatie zrusis tak ze si dotycneho predstavis a povies 3x:"chod do prdele"...pokial je ale kliatba sposobena: nizkym IQ, zavislostou na omamnych a inych latkach, psychickymi problemami, zlou svokrou, vlastnou lenivostou, pokrytectvom, sebectvom alebo nizkou sebareflexiou, tak sa neda zrusit

guudy
3. apr 2025

@pralinka25 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_deb... ;)
Mame doma desiatky roznych kaciciek😅

tetapetra
3. apr 2025

V He poznám jednu vešticu,teraz sedí v parlamente a vola sa Vaľová 🤣

really8
3. apr 2025

@mabenn mne sa paci odklinadlo: mrzke oci prec od riti ci tak nejak

really8
3. apr 2025

@guudy tak s kacickami nemozem sutazit. Je tvoja

guudy
3. apr 2025

@really8 uz len pockat, kym posle peniaze😁

guudy
3. apr 2025

@blueberryqueen s radostou ti oznamujem, ze mozes chystat peniaze, ja zatial oprasim vestecku gulu a vytiahnem list pre Deda Mraza (plus ostatne slubene veci). Ktorej farby kacicku si budes prosit? Cislo uctu poslem sukromne ;)
Zn: profesionalne sluzby

really8
3. apr 2025

@guudy daj vediet aby sme dobuducna vedeli ci ide o serioznu klientelu.

alan1234
3. apr 2025

v kostole, cez vasho knaza vyhladaj exorcistu….. neboj sa, on ti pomoze, diabol bohuzial existuje

adriena85
3. apr 2025

Autorka už nemá účet na MK

alantroj
4. apr 2025

Moja znama je neveriaca a lekarka. ked sa jej zacali diat cudne veci doma tak si nasla takuto osobu a po tych ritualnych obradoch to prestalo.

jarmila456
7. apr 2025

Ženy, skúste si prečítať knihu "Choroby z nenávisti - Energoinformačný systém človeka v zdraví a v chorobe" od popredného slovenského lekára Mudr. Teodora Rosinského a budete mať iný názor. Smejú sa len nevzdelaní ľudia.

Strana
z2