Kde si požičať lyžiarsku výstroj?
@patka06 ale pre siedmačku až na týždeň potrebujem.
@beahrehova to je jedno na ako dlho, zisti si požičovne v mieste kde bude lyžovať a rezervuj.
Ak ide o lyžiarsky výcvik, zvyčajne škola zabezpečuje požičanie výstroje na mieste - za výhodnejšiu cenu.
Ak si má zabezpečiť sama je tiež výhodnejšie riešiť to na mieste lyžovania, aspoň sa s výstrojou nemusí ťahať autobusom,
@beahrehova v bazare na mocaranskej ulici
@patka06 no alebolo by potrebné vyskúšať si ju dopredu? Kto sa bude s ňou ťahať do požičovne na mieste? Jeden učiteľ bude strážiť žiakov a druhý s ňou pôjde do požičovne? To mi rozum neberie. Ale ďakujem aj za takú ponuku, netušila som, že sa tak robí.
@sendy1977 A neviete náhodou v akom stave sú tie výstroje? Lebo chodievam tam, ale tvora je opotrebovaný.
@beahrehova my sme boli spokojní. Jasne nie su nove, Ale tam ti poradia, nastavia vahu a pod.
@beahrehova Určite nebude jediná, čo si tam výstroj požiačiava. Požičovne sú buď pri ubytovaní alebo priamo pod svahom, nie je potrebné nikam ďaleko chodiť.
Lyžiarky vyskúša priamo tam, obsluha poradí - ak vie veľkosť topánky, nie je veľmi čo skúšať. Lyže podľa jej výšky. Nastavia viazanie podľa jej hmotnosti.
Ďakujem Vám pekne, ozaj ste mi poradili. Som sklamaná, že nezapožičiava priamo škola.

Na svahu, kde ideš lyžovať