Logopéd v Michalovciach
Máte niekto skúsenosti s dobrým logopédom v Michalovciach?
@lady992 MUDr Chomova, veľmi milá, dcére pomohla, odporúčam....
Este v Arece je logopedicka
No v Michalovciach sú dve logopedicky. Hospodarova a Chomova. Obe sú na poliklinike.
@misana84 blbosť mame mladučkú hore na arecou
@nikushik12345 a je to klinická?
@nikushik12345 a je to klinická?
@misana84 neviem ked chcete dám vám číslo a zajtra si zavoláte
@misana84 neviem ked chcete dám vám číslo a zajtra si zavoláte
@nikushik12345 my chodíme k Hodpodarovej… ja viem, že len tie dve sú klinické… ide o to akú má školu veľa logopediciek sú take čo majú špeciálnu pedagogiku a robia biznis. Ale ak ste spokojná tak ok
@nikushik12345 mlada logo Nikoleta nad arecou sla na matersku. Je tam este jedna, ale neviem ako sa vola
@nikushik12345 my chodíme k Hodpodarovej… ja viem, že len tie dve sú klinické… ide o to akú má školu veľa logopediciek sú take čo majú špeciálnu pedagogiku a robia biznis. Ale ak ste spokojná tak ok
@misana84 nás tam poslali zo škôlky takže asi biznis to nebude
@nikushik12345 mlada logo Nikoleta nad arecou sla na matersku. Je tam este jedna, ale neviem ako sa vola
@lebonka viem chodím tam s malým uz druhý rok
@misana84 nás tam poslali zo škôlky takže asi biznis to nebude
@nikushik12345 nieee....mate pravdu :D
@lebonka viem chodím tam s malým uz druhý rok
@nikushik12345 a robi pokroky? lebo co som pocula tak to su vyhodene peniaze...nie je logoped ako logoped...je potrebne si pozrieť aj co ma vystudovane
@nikushik12345 a robi pokroky? lebo co som pocula tak to su vyhodene peniaze...nie je logoped ako logoped...je potrebne si pozrieť aj co ma vystudovane
@misana84 je pokrok a veľký u neho a tie dve ho ani zobrať nechceli lebo majú plno tak sme šli najprv k tej co šla na materskú a teraz mame posyoankovu tak uvidím co bude kolo nej
@nikushik12345 nieee....mate pravdu :D
@misana84 akože neviem čomu sa smejete , malý už lepšie rozpráva, davala nam domov aj papiere co s ním mam cvičiť. A to toho veľa nevedel lebo je trošku pozadu s vývojom
@misana84 Posypankova v arece je specialny logoped, nie klinicky

No v Michalovciach sú dve logopedicky. Hospodarova a Chomova. Obe sú na poliklinike.