icon

Nešťastie v Michalovciach

4. jan 2023

Vcera som prisla z prace domov,
zapla som si o 19.30 hlavne spravy na tv joj,
a vobec nespomenuli ako postupuje to co sa stalo Novym rokom v Michalovciach.

Takato udalost, ze nasli podozriveho nestoji ani za zmienku v hl. spravach?

Strana
z2
kukulienka999
4. jan 2023

Mne sa zdá, že to tam hneď na začiatku hovorili

autor
4. jan 2023

@kukulienka999 v hl. spravach to nehovorili, neviem mozno v krimi ale tie com nevidela

adrianap83
4. jan 2023

Skôr to nehovorili, lebo nemôžu.

moni106
4. jan 2023

Na markize davali o tom.chytili podozriveho

kukulienka999
4. jan 2023

Až teraz čítam tv joj, my keď kukame správy tak Markízu. Tam hovorili, že chytili podozrivého. Ale podozrivý ešte neznamená, že to je aj páchateľ

autor
4. jan 2023

@moni106 asi zacnem kukat spravy na markize, lebo dlhe roky pozerame na jojke ale toto ma teda dostalo, ze o tom vobec neinformovali

janka_23
4. jan 2023

Bolo to hneď na začiatku v krimi

bibasc
4. jan 2023

Ma byt tlačovka o 11tej

autor
4. jan 2023

@adrianap83 ako myslis kvoli tomu ze to bol rasisticky zlocin?

@bibasc a kde?

brembo
4. jan 2023

správi na JOJ a Markíze. Nič v zlom,ale hladaju len senzácie a dost vecí zámerne zavádzaju.

autor
4. jan 2023

@brembo na jojke pozeram spravy uz par rokov,
Kazdy si musi vyhodnotit a kriticky interpretovat co je mu predostierane zo vsetkych stran

bibasc
4. jan 2023

Na ta3, Hamran

jamimo
4. jan 2023

nejde o zmienku... Niekedy sa polícia veľmi nevyjadruje k prípadu/prípadom aby páchateľ nemal informácie o tom aké kroky podnikajú vo vyšetrovaní, čo zistili, na koho majú podozrenie, odtlačky prstov, biologický materiál, pachové stopy.... Páchateľ môže v kľude pozerať doma televíziu, sledovať najnovšie "bombastické" správy na internete, zdvihnúť cvičky a za 1 deň ujsť do hocijakej krajiny. Ak by sa v inom prípade jednalo o napr. masového vraha, nekrofila a podobne, páchateľ môže zmeniť rétoriku činov, plány, cykly, miesta, zvoliť vyčkávaciu taktiku (aj roky) a to by všetko mohlo zmiasť vyšetrovanie a skresliť profil zločinca. Takže preto možno žiadne info...

lentilkapb
4. jan 2023

Práve teraz na TA3 je k tomu tlačovka ... ako ho v Žiline vo vlaku spacifikovali

deti95060810
4. jan 2023

ešte v včera bola info, že to bol mladík z osady, ktorý svoju obeť ani nepoznal....

kvetinka75
4. jan 2023

nesledujem to ale je to hrozné čo sa môže stať. Ideš domov z práce, z obchodu a zrazu..... Ja si nejako tieto veci nepripúšťam, ale občas sa tak zamyslím, že už ani tu nie je bezpečne ako kedysi. Stačí byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste ...

petulda333
4. jan 2023

@kvetinka75 dialo sa to vzdy. Ked som bola mladsia,sledovala som kriminalne pripady slovenska,ci nejak tak. A tam boli aj brutalnejsie vrazdy,este z cias ked som ani ja nezila. To nie je len teraz. Ja som zvyknuta chodit peso cez cele mesto z prace vecer okolo 22,no teraz si volam taxi. A asi aj dlho este budem

doriiis
4. jan 2023

Učte seba a svoje deti základné veci.
1.Vzdy a všade sledujte svoje okolie ( ľudí a okolie,cesty,..)
2.Pri podozrení,že vás niekto sleduje volajte políciu ( aj keď zbytočne),povedzte kto ste,kde ste a že máte strach o svoj život.Obzrite si človeka čo vás sleduje a opíšte ho ( výška,vlasy,oblečenie,tetovania,chôdza,atď...)Ostaňte na uvedenej ulici,okolí...hoci aj krúžiť po tej istej trase.
3.A hlavne,pripravte a naučte sa brániť sa.Na pomoc môžete použiť čokoľvek,čo máte poruke ( kabelka,dáždnik,opasok,kľúče,...)
4.Ak vidíte niekoho na blízku,kricte...ale nie pomoc ( na to nikto nepočúva väčšinou),kricte vety typu: Pane,prestaňte ma sledovať,bojim sa.Pane,prečo ma prenasledujete?Kricte nahlas a pomenovavajte situáciu.Na to spozornie každý.

luccija
4. jan 2023

A teraz budeme smrada živiť v base

luccija
4. jan 2023

@kvetinka75 tá prvá, ktoru sledoval môže ďakovať Bohu, že sa ukryla v zdr.zariadeni

kvetinka75
4. jan 2023

@luccija to ani neviem, nesledujem to, hrôza, trauma do konca života, keď si predstaví že mohla byť obeť
@petulda333 tak dialo ale nie až v takom rozsahu. Teraz čo občas sa mi dostane do uší, lebo nevyhľadávam takéto informácie, každú chvíľu nejaký muž napadne ženu ,

kvetinka75
4. jan 2023

@luccija no veď toto

h2
4. jan 2023

Ja teda správy na JOJke nepozerám, ani na Markíze. Ale pokiaľ má TV JOJ krimi správy zvlášť, tak logicky budú o tomto prípade referovať tam a nie v hlavných správach, nie?

h2
4. jan 2023

@petulda333 Presne tak. Taká Čubírková, napríklad. Moja svokra osobne pozná chlapíka, ktorý našiel tú odrezanú hlavu na záchode vo vlaku.

kukulienka999
4. jan 2023

@h2 😵‍💫 preboha

zeldia
4. jan 2023

@kvetinka75 “že už ani tu nie je bezpečne ako kedysi“ doporučujem pozriet štatistiky o koľko klesol počet vrážd “vtedy keď tu bolo bezpečne “ komači správy nezverejňovali vrážd boli celkom dosť po Havlovej amnestii a za “otca” Meciara to boli tiež vysoké čísla. Denník n zverejnil začiatkom roka štatistiky ale to treba citat a bol to dlhy text pre niektorých priveľa písmen naraz.

petulda333
4. jan 2023

@h2 no jedna z mnohych. Hroza

kukulienka999
4. jan 2023

Inak sme sa bavili s mojim, že by mala mat zena naozaj Slzný sprej poruke, keď ide sama z prace, party, návštevy atd …proste v kabáte vo vrecku , nezaberie to veľa miesta…ja som to vždy odsudzovala, nedávala tomu zidem význam, ved načo to mat, čo sa mi moze stat. Lepšie mat a nepoužiť, ako nemať a potrebovať

petulda333
4. jan 2023

@kvetinka75 to sa ti len zda,lebo kedysi ludia nemali tv,nebol internet,tak tk nebolo tak na ociach.

petulda333
4. jan 2023

@kukulienka999 no ja sa chystam,kupit si ho alebo aj paralyzer

Strana
z2