Pôrodnica Michalovce

29. dec 2022

Ahojte chcem sa informovat o porodnici v Michalovciach.
Od noveho roku som poistena v dôvere pozeram ze je to vyhoda lebo sú tam zlavy ak je zena poistena v dovere ako aj to ze nadstandardna izba je za polovicu. Tu izbu by som chcela je potrebne to nahlasit nejaku dobu pred terminom? Alebo staci po prichode do nemocnice? Tak isto prítomnosť manzela pri porode staci nahlasit az po prichode do nemocnice? Mali ste niekto tu nadštandardnú izbu? Pride mi to oveľa lepšie. Co vsetko od vas vyzadovali nejake doklady alebo co vas zaskocilo prekvapilo ze je potrebne?
Pomaly sa pripravujem a zistujem co mi bude treba.
Ďakujem za odpovede 🙂

andrejka211
29. dec 2022

Ked pojdes na poradnu do nemocnice tam povedz ze chces nadštandard.... A treba ti sobasny list, občianske nic take zvláštne odomna nechceli a mna sa az pri porode pytali ci pri mne niekto bude 😊

autor
29. dec 2022

@andrejka211 na poradnu? 🤔 Ja chodím k svojej gyn. nakolko bude ona pri porode a ona nema ambulanciu v nemocnici

bielavila
29. dec 2022

Ta nadstandardna izba sa od klasickej izby lisi jedine tym ze tam je kanvica a mikrovlnka, a postel je automaticky polohovacia, za 3 tyzdbe co som na nej bola som tieto dve veci nepouzila ani raz, postel bola fajn ze bola automaticka

autor
29. dec 2022

@bielavila ako mna to laka hlavne aj pre sukromie a urcite by som radsej chcela nadstandardnu... Mate doveru poistovnu? Mali ste vyhody ?

andrejka211
29. dec 2022

Ja som bola na posledne 2 v nemocnici.... Ale ked chodi tvoja zavolaj tam alebo povedz doktorke ale ono sa da aj 1postelova izba... Len to treba povedat doktorke.

bielavila
29. dec 2022

Ved aj ostatne izby su jednotky, na dvojky davaju romky zvycajne, ja mam doveru, ale rodila som pred 3 rokmi, teraz budem zasa na jar, ale nezistivala som si ceny, ale viem ze bola drahsia ako ine jednotky a nic nadstandardne tam v podstate nebolo

autor
29. dec 2022

@bielavila tak ja este pozistujem ďakujem 🙂

zevrajma
29. dec 2022

Ja som tam rodila minuly rok a nadštandard sa platil 30€ na deň, poistenci v dôvere to majú za polovicu čiže by ťa to vyšlo 15€ na deň.
Nakoniec som sa dala na normálnu izbu, za čo som bola rada ako prvorodička, že som mala s kým porozprávať a spolubývajúca mi aj prvý deň dosť pomáhala, keďže som bola po cisárskom.