Pôrodnica Michalovce - lekár na cisársky rez
Dobrý deň,
chcem sa len informovať poprípade spýtať na iného či inú doktora/ku k pôrodu.
Prvý som mala akútny a to B.Holdu mladšieho teba ale pozerala som na stránke a on tam vypísaný nebol neviete či on nerobí alebo či chodi k pôrodom neviem ako to s ním je.. chcela som opäť jeho lebo bol výborný a jazvu mi ani nevidno.
Ak nie, tak viete mi niekoho odporučiť k cisárskemu rezu, viem, že sa už dohaduje termín ak ste 38tt, tak aby bol ochutny/á.
Ďakujem vam
@34natalianaty mám gynekológa Holdu staršieho a tiež chodí k pôrodom, asistuje mu mladý. Buď si tam zájdite, alebo zavolajte a opýtajte sa, určite sa dá aj zazmluvniť. Ak teda, ešte vôbec pôsobí.
@anonym_ee247d na stránke kde sú vypísaní všetci.. ešte v roku 2025 tam bol, včera som pozerala už tam nie je. Tak neviem
na p. doktorku Šimkovú sú úžasné ohlasy. Ja som rodila pri primárovi Filkorovi, ale pani doktorka Š. je veľmi milá, ludská...
na p. doktorku Šimkovú sú úžasné ohlasy. Ja som rodila pri primárovi Filkorovi, ale pani doktorka Š. je veľmi milá, ludská...
@diana_1212 ju mi odporučila aj známa ona má mala odrodiť pri prvom tehu ale v ten čas bola odcestovana… ja som chcela holdu keďže prvýkrát bol pri tom ale neviem no.. super že aj o Simkovej zase počujem
@34natalianaty pán doktor Holda mladší už k pôrodom do nemocnice nechodí, čo je škoda no.. Už je len na ambulancii

@34natalianaty mám gynekológa Holdu staršieho a tiež chodí k pôrodom, asistuje mu mladý. Buď si tam zájdite, alebo zavolajte a opýtajte sa, určite sa dá aj zazmluvniť. Ak teda, ešte vôbec pôsobí.