icon

Pôrodnica Michalovce - lekár na cisársky rez

34natalianaty
Včera o 13:01

Dobrý deň,

chcem sa len informovať poprípade spýtať na iného či inú doktora/ku k pôrodu.

Prvý som mala akútny a to B.Holdu mladšieho teba ale pozerala som na stránke a on tam vypísaný nebol neviete či on nerobí alebo či chodi k pôrodom neviem ako to s ním je.. chcela som opäť jeho lebo bol výborný a jazvu mi ani nevidno.

Ak nie, tak viete mi niekoho odporučiť k cisárskemu rezu, viem, že sa už dohaduje termín ak ste 38tt, tak aby bol ochutny/á.

Ďakujem vam

anonym_ee247d
Včera o 13:14

@34natalianaty mám gynekológa Holdu staršieho a tiež chodí k pôrodom, asistuje mu mladý. Buď si tam zájdite, alebo zavolajte a opýtajte sa, určite sa dá aj zazmluvniť. Ak teda, ešte vôbec pôsobí.

34natalianaty
autor
Včera o 13:15
@anonym_ee247d

@34natalianaty mám gynekológa Holdu staršieho a tiež chodí k pôrodom, asistuje mu mladý. Buď si tam zájdite, alebo zavolajte a opýtajte sa, určite sa dá aj zazmluvniť. Ak teda, ešte vôbec pôsobí.

@anonym_ee247d na stránke kde sú vypísaní všetci.. ešte v roku 2025 tam bol, včera som pozerala už tam nie je. Tak neviem

diana_1212
Včera o 13:21

na p. doktorku Šimkovú sú úžasné ohlasy. Ja som rodila pri primárovi Filkorovi, ale pani doktorka Š. je veľmi milá, ludská...

34natalianaty
autor
Včera o 13:22
@diana_1212

na p. doktorku Šimkovú sú úžasné ohlasy. Ja som rodila pri primárovi Filkorovi, ale pani doktorka Š. je veľmi milá, ludská...

@diana_1212 ju mi odporučila aj známa ona má mala odrodiť pri prvom tehu ale v ten čas bola odcestovana… ja som chcela holdu keďže prvýkrát bol pri tom ale neviem no.. super že aj o Simkovej zase počujem

milaadka
Včera o 21:08

@34natalianaty pán doktor Holda mladší už k pôrodom do nemocnice nechodí, čo je škoda no.. Už je len na ambulancii