icon

Výber základnej školy v Michalovciach

ka_3_na
22. mar 2025

Ahojte mamičky chcela by som poprosiť o pomoc s výberom ZŠ v Michalovciach. Ktorú by ste vybrali Vy resp. ktorú ste vybrali pre svoje dieťa a prečo? Ste spokojné s výberom? Poprípade napíšte aj negatíva k danej ZŠ. Vopred ďakujem.

tatharina
23. mar 2025

Dcera je prvacka na 1 zš. My sme spokojni, ona tiez. Ja som si vyberala podla vysledkov skoly, dolezite bolo pre mna prostredie skoly,okolie. 1tka je situovana na peknom mieste,maju vlastne ihrisko. Plus nechcela som, aby sa ucila pismo comenia script. Maju v ramci druziny rozne kruzky, sportove, tanecne a aj anglictinu navyse.

sid515
23. mar 2025

Moja dcéra je tiež na 1. ZŠ, spadáme pod túto školu bydliskom, no pravdepodobne by som si ju vybrala aj keby sme pod ňu nespadali. Neviem porovnať náročnosť a prístup s ostatnými školami, no v triede mojej dcéry sú nároky trochu vyššie, možno záleží aj od učiteľa. Škola má výborné výsledky, pravidelne sa umiestňuje medzi najlepšími z celého Slovenska (aktuálne 2. najlepšia). Čo mne na škole chýba je väčší výber cudzích jazykov, ale to možno neponúkajú ani iné školy. Angličtina, ktorá je formou plateného krúžku je zbytočná, nakoľko je ich na hodine aj 40. Chýba mi aj možnosť športu (florbal je málo). Ale ako vravím, ja som sa zamerala na vzdelávací program a ostatné aktivity sú len okrajové. Kľudne sa pýtaj.

ka_3_na
autor
24. mar 2025

V okoli co poznam tak deti maju bud na 1.zs alebo 8.zs. Neviete aka je 8.zs? Zvazujeme i 6.zs